2777
2789

یکیش پوسیده فقد ریشش مونده اونم یکیشم سطحیه دوتاش دارم میپوسن میگه اونا رو هم میدیم درست کنن چند روز پیش اونی که پوسیده درد میکرد بخاطر اینکه عفونت داشت دکتر گف قرص بخور عفونت بر طرف شه بیا بکشم الان درد نمیکنه برم بکشم اون یکی ها رو هم بدم درست کنه ؟ دلم نمیاد بکشم تو این سن ۴ تا دندون کشیدم 😔 دندون جلوی هامم پوسیده بودن اونا رو هم کامپوزیت کردم از وقتی شیر میدم اینطوری شدم کاش به حرف مامانم گوش میدادم همراه شیر خودم شیر خشکم میدادم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش مادران ایرانی این رو بفهمن شیر خشک هم بد نیستیا حداقل همزمان باشیر دادن حسابی به تغذیه ی خودشون ...

من تازه زایمان کرده بودم مثلااا هیچی نمیخوردم چرا چون دست شوهرم شکسته بود کار نمیکرد مث هر زائوی اجیل نمی‌خورد گوشت نمیخوردم حتی میوههههه 

بنظرم ربطی به شیرخشک نداره ،دندون فقط ژنتیکه ،جنسشون خوب نبوده

نبابااا بعد شیر دادان اینطوری شد دندونام همشوننن سالم بود دکترم گف بخاطر شیر دهی باید موقع شیر دهی کلسیم جوشان استفاده میکردی 

من احمق دو سال شیر خودم و دادم

عقل الانم و داشتم فقط 6 ماه میدادم

بعدش دیگه اصلن فایده خاصی نداره برای بچه فقط از بدن مادر کم میشه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
من احمق دو سال شیر خودم و دادمعقل الانم و داشتم فقط 6 ماه میدادمبعدش دیگه اصلن فایده خاصی نداره برای ...

منم الان روزی دوبار میدم یبار ظهر یبار شب اونم باید قطع کنم احساس میکنم شیرم خشک شده چون وقتی میخوره دردم میاد هیچیم نمیاد ازش

من تازه زایمان کرده بودم مثلااا هیچی نمیخوردم چرا چون دست شوهرم شکسته بود کار نمیکرد مث هر زائوی اجی ...

ماهم اجیل و گوشت نخوردیم بعد زایمان 🙄 چ ربطی داره اخه ؟!بستگی ب ویتامینای بدنت داره و جنس دندونت

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون