2777
2789
عنوان

شما ماشین به کسی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی پیش اومده بیشتر هم برادرشوهر و خواهر شوهرم بردن یکبار فقط خواهر خودم برده

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

خوب مگه حتما واجبه با ماشین قرضی بره نمیتونه با اتوبوسی قطاری چیزی بره

من اصلا نمیتونم چنین امانتی قبول کنم همش استرس میگرم نکنه خراب بشه و فلان

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

اکثرا اگه از نزدیکان ماشین لازم داشته باشه

همسرم خودش میره و میرسونش

ترجیح میده وقتش بزاره ولی ماشین نده

ولی بعضی وقت ها تو رودرواسی مونده و داده

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

ماشین خیلی هم‌سرمایه حساب نمیشه..بعنوان یه وسیله ضروری زندگی بهش نگاه میکنم‌نه سرمایه.که دیگه نگران ...

میدونی عزیزم من طلاهامو فروختم چون واقعا نیاز دارم به ماشین برا کلاس بردن بچه هام و مشکلات خودم مجبور شدم طلا بفروشم ولی اطرافیانم که خرجایی میکنن ک من اصلا نکردم و بریز به پاش دارن و متاسفانه آینده نگری نمیکنن یجور ظلمه به من . 

ما ی بار ب برادرشوهرم ماشین دادیم  شب خراب تحویلمون داد ماشین داغ کرده بوده نمیدونم چیش سوخته بود خودشم متوجه شد ولی رفت حتی نکرد فرداش ی زنگ بزنه بگه درست شد یا ن حالا هزینه ب کنار دیگه بعد اون چن باری خاست شوهرم ندادش 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
اکثرا اگه از نزدیکان ماشین لازم داشته باشههمسرم خودش میره و میرسونشترجیح میده وقتش بزاره ولی ماشین ن ...

خودم به شخصه ترجیح میدم با آژانس و اسنپ جایی برم ولی ماشین کسی قرض نگیریم

واقعا درست نیست

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

حالا اگه فکر میکنی کارش خیلی مهمه و ادم مطمعنی هست چ اشکالی داره بدی ،ن واسه سفرو تفریح و خرید اگه واقعا کارش گیره،  من خودم یا شوهرم مثلا مطمعنم اگه برادرم یا بابام یا داییام بخان ماشین میدیم

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

توصیه من اینه که کسی که ماشین نداره از کسی ماشین نگیره. خودش باشه و خودش. پیاده بره یا از سرویس حمل و نقل عمومی استفاده کنه بهتره تا خدا نکرده با یک حادثه مدیون کسی باشه.

شاد باشید...