الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماشین خیلی همسرمایه حساب نمیشه..بعنوان یه وسیله ضروری زندگی بهش نگاه میکنمنه سرمایه.که دیگه نگران ...
میدونی عزیزم من طلاهامو فروختم چون واقعا نیاز دارم به ماشین برا کلاس بردن بچه هام و مشکلات خودم مجبور شدم طلا بفروشم ولی اطرافیانم که خرجایی میکنن ک من اصلا نکردم و بریز به پاش دارن و متاسفانه آینده نگری نمیکنن یجور ظلمه به من .
ما ی بار ب برادرشوهرم ماشین دادیم شب خراب تحویلمون داد ماشین داغ کرده بوده نمیدونم چیش سوخته بود خودشم متوجه شد ولی رفت حتی نکرد فرداش ی زنگ بزنه بگه درست شد یا ن حالا هزینه ب کنار دیگه بعد اون چن باری خاست شوهرم ندادش
حالا اگه فکر میکنی کارش خیلی مهمه و ادم مطمعنی هست چ اشکالی داره بدی ،ن واسه سفرو تفریح و خرید اگه واقعا کارش گیره، من خودم یا شوهرم مثلا مطمعنم اگه برادرم یا بابام یا داییام بخان ماشین میدیم
توصیه من اینه که کسی که ماشین نداره از کسی ماشین نگیره. خودش باشه و خودش. پیاده بره یا از سرویس حمل و نقل عمومی استفاده کنه بهتره تا خدا نکرده با یک حادثه مدیون کسی باشه.