2777
2789

میبرم دستشویی میشینه ولی جیش نمیکنه دیگه لباس میپوشم میارم تو خونه

هر یه رب میبرم ولی بعدش جیش میکنه خودش خیس میکنه 

میبری دستشویی اب بزن بهش دستشویی میکنه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پوشک گرفتیش دیگه به هیچ عنوان پوشکش نکن 

هی ازش بپرس جیش داری 

هر نیم ساعت خودت ببرش دسشویی

شورت اموزشی بگیر براش 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه من ۱سالو ده ماشه یه ماهه از پوشک گرفتمش

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

از پوشک گرفتیش دیگه به هیچ عنوان پوشکش نکن هی ازش بپرس جیش داری هر نیم ساعت خودت ببرش دسشوییشورت امو ...

اخه بعضیا میگن بچه باید خودشو خیس کنه تا بفهمه شورت اموزشی نذارید

برا اینکه فرش اینا کثیف نشه میگم

هر نیم ساعت ببرش دسشویی یاد میگیره یواش یواش

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حساس نیستی مشکلی نیست

ولی اگه مثل منی شورت اموزشی بگیر

من با شورت گرفتمش تا 3ماه استفاده میکردم

تا 6ماه هم خونه بقیه که میرفتیم که خونه مردمو نجس نکنه

ولی وقتی خودشو خیس کرد باید بفهمه که خیس کرده که هم بدش بیاد هم تکرار نکنه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

یعنی خبر میده؟

اره جیشش بیا میگه مامانی جیش دستشویی هم شلوارش در مباره میگه مامانی بدو بدو 

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂