2777
2789
عنوان

مادرای عزیز لطفا بیاین

46 بازدید | 4 پست

پسرم ۲ سال و ۴ ماهشه

دو شبه میگه کمرم درد میکنه

حالا از امروز یکم تب کرده و هی خابش میاد و هم صب که پوشکشو عوض کردم گلاب به روتون مدفوعش واقعا بوی خیلی بدی میداد و دونه دونه بود و اسهال 

درصورتی که تا چند روز قبلش یبوست داشت

به نظرتون دلیلش چیه؟

ویروسی شده

پسر منم دو سال و نیمشه تازه الان دو سه روزی هست خوب شده

همینجوری اسهال شدید با بوی بد بود ی روزم تب داشت

همشم میگفت شکمم درد میکنه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ویروسی شدهپسر منم دو سال و نیمشه تازه الان دو سه روزی هست خوب شدههمینجوری اسهال شدید با بوی بد بود ی ...

خداحفظش کنه براتون 

خیالمو راحت کردین فک میکردم خدایی نکرده مشکل از چیز بدتر نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنه براتون خیالمو راحت کردین فک میکردم خدایی نکرده مشکل از چیز بدتر نباشه

مرسی عزیزم

همچنین پسر شما

پودر کیدی لاکت زینک تو ماست بهش بده

تبشم کنترل کن انشالا خوب میشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

اگه بد بو سبز باشه عفونتی اگه تب و اسهال بریده بریده زرد دندونه فقطم احتمال زیاد کله بچه داغ شه دست تو دهنم و ابریزش دهن دندونه در غیر اینصورت سریع پزشک لطفا سهل انگار نکنید بچه هم توانشون با هم فرق داره تب داشته باشه سریع پزشک ببرید