2777
2789
عنوان

اختلاف با شوهری

81 بازدید | 4 پست

سلام من خیلی وقته شما عزیزان رو دنبال میکنم ولی تازه عضو شدم دلم گرفته با هر کی درد دل کردم گفتن  محرم شوهرش نیس . با خونواده شوهر اصلا درد دل نکنین  از همه دشمن ترن . مخصوصا اگه مث من با غریبه ازدواج کنین.  واقعا دیگه خسته شدم خیلی اذیت میشم اگه به خاطر بچه هام نبود طلاق گرفته بودم . معتاده . وقتی بهش میگم ترک کن میگه از دست تو و رفتارات میکشم . به خدا  با نداری و فقر  و حرفای کلفت خونوادش ساختم واقعا دیگه بریدم دیگه نمیتونم . پریزوزیه مقدار کاغذ باطله تو حیاط گذاشته بود دادم این پلاستیک کهنه جم کنا. اومد خونه پیچیدم به فهش و نا سزا و دیروز به خاطر اینکه به پسرم گفتم مشق بنویس . از ظهر تا حالا دارم بهت میگم بنویس سینه سپر کرده و تو گوشم زد که چیکارش داری .  تو یه سوزن نمیتونی نخ کنی تو  شلخته ای  اقبال من برگشته و از این حرفا . شما باشی خودت نمیکشی .  یه  بی سواد  سربازی نرفته بیکار  معتاد  هیچی ندار بیاد زیر بال و پرش بگیری وام بگیری زمینش بدی خونه بسازه . تمام طلاهای براش فروختم.  حالا میگه چیکار کردی برام . چیکار کنم . نه حامی دارم نه کسی که پشتم در بیاد . کس دار بی کس منم به تمام معنا. 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
چیکار کنم
0
0%
جواب بدین
2
100%
لطفا
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازدواج از اعتیاد خبر نداشتید درست، از سربازی نرفتن و بی سواد بودنشون هم بی خبر بودی عزیزم؟ بعد ا ...

والا معتاد بوده من  نمیدونستم حسابش کن چه شارلاتانی هس این . واقعا دیگه نمیتونم ادامه بدم از درون نابود شدم توان ندارم للم برا بچه هام میسوزه 😭😭