2777
2789

بچه ها من بچه کوچیک دارم تو تاپیک های قبلیم گفتم چقدر اذیتم می‌کنه و دست تنهام تو شهر غریب الان دو روزه اومدم خونه مامانم گفتم یه خورده است استراحت کنم خالم ۷ صبح زنگ میزنم خونه مامانم سر ظهر زنگ میزنم ، دیشب دخترم بخدا ۴ صبح خوابید این خالمم ۷ صبح رنگ زد بیدارمون کرد بخدا خونه خودم می موندم بهتر بود ، این خالم ام اس داره مامانم میگه گناه داره مریضه آخه ام اس داره درسته ولی عقلش رو که از دست نداده ، منم دارم وسایل هامو جمع میکنم برم خونه خودم از بی خوابی سر درد گرفتم خیر سرم گفتم دو روز مامانم کمکم کنه ی خورده بخوابم ، لعنت بهت زنیکه تهی مغز

تلفن رو از پریز بکشین،گوشی ها هم سایلنتفک نکنم سخت باشه

گوشی سایلنته تلفن هم بابام نمیزاره بکشیم اون باید شعور داشته باشه تازه من بابامم سکته مغزی و قلبی رو باهم کرده مریضه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کار داشته که زنگ زده، شما به جایی بخواب که صدای تلفن خونه نیاد، یا بیدار شدی باز سرتون بزار بگیر بخواب. این دور از ادب که درباره ی خاله ت اینجوری حرف میزنی 

شما مادری دیگه باید به بیخوابی عادت کرده باشی، نهایتا سر ظهر دوباره سرتو‌میزاری و میخوابی

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
شاید کار داشته که زنگ زده، شما به جایی بخواب که صدای تلفن خونه نیاد، یا بیدار شدی باز سرتون بزار بگی ...

نه کاری نداره اصلا زنیکه عقب افتاده عوضی زنگ میزنه چرت و پرت میگه کاره هر روزشه، خونه بابام ی اتاق داره که داداشم می‌خوابه ما هم تو سالن بودیم ، چطوری سرمو بزارم وقتی بچم بلند شده داره بازی می‌کنه ، شما جای من نیستی من ۴ صبح بچم خوابید اگه زنگ نمی‌زد حداقل تا ۱۱ می‌خوابیدم ، ببین به پناه آورده بودم به خانوادم که کمکم بچم رو نگه دارن من شهر غریبم حتی شوهرمم یک ثانیه بچم رو نگه نمی‌داره از بی خوابی دارم از پا درمیام ، بازم بهش فحش میدم کمش نباشه دهن گشاده کثافت