2777
2789
ب نظرم این مسئله تو مواقع پریودی *بایدی* نیسمن حتی بهم میگ دوران پس ام اس هم اذیت باشی دلم نمیاد راب ...

میدونی منظور من ی چیز دوطرفس بوس بغل قربون صدقه ماساژ اینا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم این مسئله تو مواقع پریودی *بایدی* نیسمن حتی بهم میگ دوران پس ام اس هم اذیت باشی دلم نمیاد راب ...

دوس دارم بدونم این عشق مرد میرسونه یا ن هول بازیشه

قطعا عشقشوهول بازی چرا آخه عزیزماینم بگم اجبار نباید باشه و بی درک هم نباید باشه

ن اجبار و بی درک اصلااااا 

یا فقط بوس و بغل نباشه 

آبمیوه بگیره تو شام کمک کنه آرامش فراهم کنه اینا خیلی مهم تره

شبا شکممو که ماساژ میده خیلی حال میده

ولی روزا تقریبا اوکی ترم یه مسکن میخورم و به کارام میرسم 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

نناراحت نمیشی

نه دیگه عادت کردم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

مثل هرروز 

براش فرقی نمیکنه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست