عروسی فامیل نزدیکه من ۱۷ سالمه ۶ ساله عروسی نرفتم حالا گفتم برم میکاپ کنم میگه میخای گه بمالی به خودت چته این گه خوریا چیه دختر بچه رو چه به این کارا ...
بعد میگن چرا دخترا تو سن کم خودشونو میندازن تو چاه و ازدواج میکنن
بضی پدرمادر ها خودشونو آبدیت میکنن و با علم روز پیش میرن
بضیا هم نه توی صد سال پیش گیر میکنن
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
شاید به بابات ک اینطور گفتی فکر کرده میری یه میکاپ سنگین زنونه و عروسی میکنی.
اولا که همینجوریشم خیلی خوشگلی.😍😁
اگر هم خواستی میکاپ کنی ملایم و دخترونه طور باشه مطمئنم بابات هم خوشش میاد😙😙🤌 عروسی کی هست؟
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
خودت ارایش کن سخت نگیر هرپدر و مادری ی اعتقادی دارن تا بخوای قانعشون کنی اعصاب خودت خراب میشه الان ماشالله دخترامون از ارایشگاه خوب بلدن به خودشون برسن
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن
راست میگه ۱۶سالته عروسی خودتم که نیست عروسی فامیل نزدیکه ارایشگاه رفتنت چیه درامد داری که بری میکاپ ...
💔😄 دختر ۱۶ ساله بچه که نیست، بهرحال دوست داره داخل عروسی زیبا باشه، یه میکاپ ملایم عیبش چیه؟
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
خودت ارایش کن سخت نگیر هرپدر و مادری ی اعتقادی دارن تا بخوای قانعشون کنی اعصاب خودت خراب میشه الان م ...
اره اینم ایده خیلی خوبیه
تمیزتر هم در میاد
سلام عزیزم خوبی؟ای بابا به دل نگیرشاید به بابات ک اینطور گفتی فکر کرده میری یه میکاپ سنگین زنونه و ع ...
سلام خوبم عزیز دلم
تو چطوری؟
آره منم همین فکرو میکنم ولی خب بهش میگم دیگه امیدوارم بفهمه خودمم میخام لایت و دخترونه باشه فقط چون میکاپ ارایشگاه ماندگار تر و حرفه ای تره میخام برم من زیاد بلند نیستم لوازم ارایشمم خوب نیست