2777
2789

پسرم کلاس اولی وقتی کنارش می‌شینم موقع تکالیف انجام دادن خیلی بهتر و سریعتر انجام میده ولی میترسم اینجوری وابستم بشه برا همین میرم دنبال یه کاری ولی همین که میرم شیطنت می‌کنه هی از جاش بلند میشه بنظرتون کنارش باشم درسته یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم کلاس دوم هست اره پیشش میشینم پسرم درسش عالیه ولی اکه من پیشش نشینم متاسفانه نمینویسه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

کنارش نباش

ولی مثلا زمان بگیر بگو تا نیم ساعت  مثلا سه خط بنویس

اگه بنویسی یه ستاره میگیری

مثلا ۲۰ تا ستاره شد ، یه کار مورد علاقه اش یا یه خوراکی مورد علاقه اش یا وسیله ی مورد علاقه اش و بخر

نه هیچ وقت این کارو نکردم

خودش انجام میده. خودش خوشش نمیاد بشینم پیشش. فقط اگه اشکالی  داشته باشه، مثل درس ریاضی. بهش میگم میام این ور. خودش بنویسه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان چون اول سال هست کنارش بشین ولی مثلا وسط کارت بلند شو یه سر به غذا بزن 

دفعه بعد بگو مثلا تا تو درس مینویسی من ظرف بشورم 

من و دخترم با هم مسابقه میزاریم من میگم من آشپزخونه مرتب میکنم تو مشق بنویس هر کی برنده شد مثلا میریم پارک یا فلان خوراکی رو درست میکنیم و..

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ما مسابقه ميزاريم 

من ميرم مثلا ظرف شستن اون لوحه نويسي 

ميگم هر كي زودتر شد برنده يه ابنباته يا مثلا لواشك ( خودم درست كردم) 

همين خس اول شدن تشويقش ميكنه 

بعد ميگمم هركدوم بد نوشتي پاك ميشه پس بايد با دقت انجام بدي من داور مشق تو ام تو هم داور مثلا تميزكاري من يا غذا پختن من

نه  نشین  پیشش   بهش   تایم   بده     گوشی  رو   تنظیم   کن   بعد   نیم   ساعت   مثلا   زنگ   بزنه   بهش   بگو    که   تا   اون  تایم   باید   تموم  کنه   وگرنه   یه  تنبیهی   براش   بزار   مثلا   نزار  گوشی  بازی   کنه  

من وابسته  به  مامانم   بودم   وقتی  بزرگ  شدم بلد نبودم   خودم  درس  بخوتم  و شدیدا  مشکل  داشتم