2777
2789

خانواده شوهرم خیلی کينه ای هستن 

مثال خواهر شوهرم از پدر شوهرم آیفون خواست باباش نخرید الان چند سال خواهر شوهرم با باباش صحبت نمیکنه حتا روز عمل باباش نیامد که من رفتم بیمارستان 

باباش براش خرید خواهر شوهرم گفت زمانی که گفتم نخریدی الان نمیخوام باز نکرده داد دست باباش گفت پس بده اونم گذاشت تو کمد الان ۹ ماه از کارتون در نیامده 

برادر شوهرم از جاریم طلا خواست زنش نداد برادر شوهرم قهر کرد اینقدر این دعوا طولانی شد که کنار هم نمیخوابیدن به جدای کشید

الان شوهرم گفت از داداشت ۲۰۰ میلیون قرض کن داداشم نداد شوهرم ارتباطشو با خانوادم قطع کرده

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا طلبکار بقیه ان 

ی زمانی ادمای طلبکار موفق میشدن چون مردم ساده لوح بودن 

توام عین خودشون ازشون طلبکار باش ادم میشن 

کلا خانوادگی طلبکار بقیه ان 

عین خودشون رفتار کن نزار از سادگیت سواستفاده کنن پررو ترو طلبکار تر میشن 

اینا طلبکار بقیه ان ی زمانی ادمای طلبکار موفق میشدن چون مردم ساده لوح بودن توام عین خودشون ازشون طلب ...

زندگی خودم چیزی نمیشه ؟

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بیشتر طلبکار هستن مگه زور خوب خودتون با پول خودتون انجام بدید ندارید تلاشتون بکنید خودتون پولش جمع ک ...

دقیقا 

ی زمانی ادما طلبکار خیلی موفق میشدن مردم ساده بودن 

ادمای طلبکار همیشه رابطرو یطرفه بنفع خودشون نگه میدارن 

اسی به شوهرت بگو از داداشت دویست میلیون قرض بگیره اگر نداد باید قطع رابطه کنه

اونم قطع رابطه میکنه خب

اسی به شوهرت بگو از داداشت دویست میلیون قرض بگیره اگر نداد باید قطع رابطه کنه

از داداشم یا داداشش

واقعا این رفتار ها سمی هست

بله واقعا نمیشه باهاشون صحبت کرد