2777
2789
عنوان

لباسارو باید دوباره بشورم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 40 پست
نه اپارتمان نیستم میندازم همون جلوی پنجره قبلا تابستون بود خیلی خوب بود الان باد شدید شده

اگه  خونت ویلاییه  که  راحتی      من چون تو اپارتمانم  تو اطاق  بند  رخت  گزاشتم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بند رخت با طناب؟

ببین بند رخت   بهتره    مرتبم  هست   بند رخت    هم   خوب نیس  البته  واقعا خوش به حالت  همینکه لباسات تو افتاب   خشک  میشه  واقعا   خوبه   من حقیقت  جرعت نمیکنم  چون تو اپارتنانم   او حیاط یا  پشت بام   ببرم      لباسامم  تو خونه  خشک میکنم   ولی  تو  افتاب  خیلی خوبه   

ببین بند رخت بهتره مرتبم هست بند رخت هم خوب نیس البته واقعا خوش به حالت همینکه لباسا ...

خب بزار بالکن یا مثل من بزار درست جلوی پنجره پنجره رو باز کن که آفتاب بخوره باد بخوره

خب بزار بالکن یا مثل من بزار درست جلوی پنجره پنجره رو باز کن که آفتاب بخوره باد بخوره

خونه ما بالکن نداره   ولی  همون پرده رو میزنم  کنار  پشت پنجره  میندازم  ولی    هم دیر خشک میشه  هم   مثل تور مستقیم افتاب نیس    ولی  افتاب   مستقیم  بهتره

اژ هیچی بهتره چاره نداری

اره  خوب    اینجوری  بهتره   خونه قبلیم   چندبار لباس انداختم  دو  پشت  بوم     انگار   هر وقت میرفتم  لبلسام جابجا شده  بود   منم  دیگه  ننداختم  بعدشم  خونمونو عوض کردیم   اینحام  دیگه  شوهرم گفت اصلا لباس بیرون  ننداز  

راست میگی من مستاجرم و به شوهرم گفتم تو آپارتمان خفه میشم نمیتونم

به خدا   خونه  شخصی  ی  چیز  دیگس  حداقل  ارامش داری       تو اپارتمان       اصلا  سکوت  معنی نداره  حالا  مساعل  دیگش  کنار