2777
2789

خدا لعنت کنه پدرومادرای سخت گیر و آشغا،ه فرصت ارتباط و تجربه و خطا به بچشون نمیدن

والدینی که فقط کارشون سرزنشه

والدینی که امن نیستن، که منزوی ان

متنفرم از مامان بابام، از جفتشون به یه اندازه 

اصلا موقعیت شناسی و سیاست ندارم،حالم از خودمم بهم میخوره دیگه

با روابط اجتماعی ضعیف استعدادم هم زیر سوال میره واقعا حالم بده و ناراحتم 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم بگذره راه میفتی همه اولش همینن

تو دانشگاه، تو مدرسه همش همین بود درستم نشد

حالا اونجا همه بچه مچه بودن یجوری ماجرا جمع شد ولی اینجا دیگه کسی با آدم شوخی نداره

راحت زیرابتو میزنن،یه اتفاقو میندازن گردن آدم، چرا؟ چون قدرت دفاع و صدای بلند یا اینکه خودمو محبوب کنم و تو دل بقیه جا کنم ندارم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

از الان درست و صحیح شروع کنگذشته ها دیگه گذشتهاونهاهم به فکر اینده شما بودن

چطوری؟؟ کاش میشد هرچی تلاش کردم دیدم فقط با مردنشون و دوری ازشون میشه اصلاح شد

چون هنوزم همون رفتارارو ادامه میدن

شجاعت و جسارت و اعتماد به نفس روازم گرفتن

چطوری؟؟ کاش میشد هرچی تلاش کردم دیدم فقط با مردنشون و دوری ازشون میشه اصلاح شدچون هنوزم همون رفتارار ...

خدا اون روز نیاره شما فکر کن یه روز پدر و مادرت نباشه

واقعا دیگه مثل قبل نمیشه

موقعیتتو و رفتار رو ازشون مخفی کن و بیرون و داخل خونت باهم فرق کنه

ولی راه درست رو برو 

شوهرمنم اینجوری بود الان بهترشده، با ی مشاور صحبت کن

پول مشاور ندارم فعلا

بابام مال از سرش گذشته ولی انقدر بداخلاق و آشغاله خودنو بند کردم اینجا یه ریال دیگه ازش نگیرم

تا من پولی دربیارم و خودمو درمان کنم دیگه پیر شدم