من خواستگارم استادم هست برای برادرش منو میخواد حالا اومده تحقیق کنه از همکلاسیم یه خانوم ۳۰و خورده ای هست ۲تا بچه داره یکم دیر میگیره کلا تو همه چیز ضعیفه من نشستم یروز با این خانم درد و دل کردم که بابام ورشکست شد و... برداشته همینارو گفته به خواستگارم بعد تو تاپیکا قبلیم گفتین فعلا همه چیزو به خواستکار نگو من الان عصابم خورده نباید میگفت یا خودم میگفتم یا شایدم نخواستم بگم چجوری با این خانم برخورد کنم ؟ مهم نیست خواستگارم بپره دیگه واقعا عصابم خورده حق داشته بگه یا نه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا مدلش اینه دیر میگیره کسی باهاش اوکی نیست فقط من احمقم😭میخوام باهاش دعوا بندازم کارم درسته؟
نه بابا
خودت میگی اینطوریه
بیخیالش شو
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
عیب نداره اگر خواستگارت با فهم و شعور باشه به همین راحتیا نه نمیاره
اما جای تو بودم میرفتم با اون خانم جدی صحبت میکردم. دیگه هم تحویلش نمیگرفتم
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
خیلی کار بدی کرده حتما به روش بیار ولی خواستگارتم رد نکن دیگه بابات ساقی مواد نبوده که ورشکسته شده احتمالا
هدف اون خانمم بهم زدن خواستگاری بوده ازت اتو دیگه ای نداشته رو کنه خواسته خانوادت تخریب بشن
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
عیب نداره اگر خواستگارت با فهم و شعور باشه به همین راحتیا نه نمیارهاما جای تو بودم میرفتم با اون خان ...
اصلا پریدن خواستگار مهم نیست برام شاید یه درصد مهم بود اونم بخاطر شغلش چون عاشق اون شغل هستم ولی واقعا عصابم خورده این وقتی راحت میگه مطمئنم جاهای دیگه ام راز میگه به همه عصابم خورده از وقتی این باهام راه افتاده میاد موقع استراحت بچه های دیگه ازم فاصله گرفتن