2777
2789
عنوان

همکلاسیم رفته همه چیزو به خواستگارم گفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 29 پست
حالا هر خواستگاری تو دانشگاه برات پیدا بشه این قراره اینجور حرف بزنه.به نظرم برو کاملا محترمانه بگو ...

اره دقیقا عصابم خورده این چرا همچین حرفی زده وگرنه پریدن و نپریدن مهم نیست فقط عصابم خورده از خودم از اون 

آخه چه ربطی داره به بابام 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مدلش اینه دیر میگیره کسی باهاش اوکی نیست فقط من احمقم😭می‌خوام باهاش دعوا بندازم کارم درسته؟

نه بابا 

خودت میگی اینطوریه 

بیخیالش شو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عیب نداره اگر خواستگارت با فهم و شعور باشه به همین راحتیا نه نمیاره

اما جای تو بودم میرفتم با اون خانم جدی صحبت میکردم. دیگه هم تحویلش نمیگرفتم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مگه به غیر از وشکستگی چیز دیگه ای هم گفته؟ اگه نگفته شما زیاد حساس نشو جوری رفتار بکن که این مسائل ت ...

نه دیگه اصلا نمی‌خوام آشنا بشم 

من از مهندس معمار خوشم میاد بخاطر شغلش قبول کردم  ولی الان دیگه نمی‌خوام اصلا 😭 خودم باید میگفتم نه اون 

خیلی کار بدی کرده حتما به روش بیار ولی خواستگارتم رد نکن دیگه بابات ساقی مواد نبوده که ورشکسته شده احتمالا 

هدف اون خانمم بهم زدن خواستگاری بوده ازت اتو دیگه ای نداشته رو کنه خواسته خانوادت تخریب بشن 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

اصلا مهم نیست برام بپره من نمی‌خواستم کسی بدونه ، شاید خودم میخواستم بگم بعد مامانم بفهمه در این بار ...

درک میکنم اما کلا چیز بدی ک نیس بابات دزدی ک نکرده اینقدر فکرتو‌ درگیر نکن 

حتما به اون خانوم‌ بگو ک نباید ب کسی بگه دعوا هم راه ننداز ک لج نکنه 

عیب نداره اگر خواستگارت با فهم و شعور باشه به همین راحتیا نه نمیارهاما جای تو بودم میرفتم با اون خان ...

اصلا پریدن خواستگار مهم نیست برام شاید یه درصد مهم بود اونم بخاطر شغلش چون عاشق اون شغل هستم ولی واقعا عصابم خورده این وقتی راحت میگه مطمئنم جاهای دیگه ام راز میگه به همه عصابم خورده از وقتی این باهام راه افتاده میاد موقع استراحت بچه های دیگه ازم فاصله گرفتن 

خیلی کار بدی کرده حتما به روش بیار ولی خواستگارتم رد نکن دیگه بابات ساقی مواد نبوده که ورشکسته شده ا ...

نه دیگه اصلا نمی‌خوام آشنا بشم قلبم داره می ترکه دارم منفجر میشم از غم و ناراحتی 

اونو به حسابش میرسم

حتما مشکل و مریضیمم گفته وقتی این حرفو زد 

اصلا مهم نیست برام بپره من نمی‌خواستم کسی بدونه ، شاید خودم میخواستم بگم بعد مامانم بفهمه در این بار ...

با مامانتم ی صحبتی کن بعضی وقتا ادم انقد تحت فشار ک نیاز ب حرف زدن داره اون لحظم فکر بعدشو نمیکنه

درک میکنم اما کلا چیز بدی ک نیس بابات دزدی ک نکرده اینقدر فکرتو‌ درگیر نکن حتما به اون خانوم‌ بگو ک ...

اره حتما بهش میگم 

آخه مشکلم یکی دوتا نیست حتما مریضیمم گفته 

با مامانتم ی صحبتی کن بعضی وقتا ادم انقد تحت فشار ک نیاز ب حرف زدن داره اون لحظم فکر بعدشو نمیکنه

به مامانم درمورد خواستگار گفته بودم سپرده بود به خودم ولی این اتفاق پیش اومد نمی‌دونم چجوری رد کنم به مامانم چی بگم

ای خداااا عیب نداره حتما ی قسمتی توشه اگه خواستگارت اومد بدون ک همه چیو میدونسته واومده پس ردش نکن

من دوست داشتم خودم بگم نه اون زنه 😭اصلا نمی‌خوام دیگه بیاد