2777
2789

من خواستگارم استادم هست برای برادرش منو میخواد
 حالا اومده تحقیق کنه از همکلاسیم یه خانوم ۳۰و خورده ای هست ۲تا بچه داره یکم دیر میگیره کلا تو همه چیز ضعیفه
 من نشستم یروز با این خانم درد و دل کردم که بابام ورشکست شد و... برداشته همینارو گفته به خواستگارم 
 بعد تو تاپیکا قبلیم گفتین فعلا همه چیزو به خواستکار نگو  من الان عصابم خورده نباید می‌گفت یا خودم میگفتم یا شایدم نخواستم بگم
 چجوری با این خانم برخورد کنم ؟ مهم نیست خواستگارم بپره دیگه واقعا عصابم خورده
 حق داشته بگه یا نه؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یاد بگیر سفره دلت رو پیش هرکسی باز نکنی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جونم بعضی وقتا ادم قلبش میشکنه ولی درس میگیره منم زیاد درد دل میکردم با اقوام و فامیل چن باری اینطوری شد یاد گرفتم دردام بریزم تو خودم و ب هیچکس نگم

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

جدی باهاش برخورد کن بگو خجالت بکش تو ی زن بالغی 

نباید تشخیص بدی چی و بگی یا نگی؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اسی جونم بعضی وقتا ادم قلبش میشکنه ولی درس میگیره منم زیاد درد دل میکردم با اقوام و فامیل چن باری ای ...

اره دیگه به کسی چیزی میگم حالم خوب نیست دارم می‌ترکم 

من نمی‌خواستم به کسی بگم دارم داغون میشم اصلا نمی‌دونم با اون چطوری برخورد کنم

چیز مهمی نبوده که بابات ورشکست شده.مگه قراره برای پول بیان خواستگاریت

من شاید میخواستم خودم بگم شایدم نمی‌خواستم بگم 

بعد من اصلا نمی‌خواستم ازدواج کنم فقط میخواستم آشنا بشم اگه خوب بود به فکر ازدواج برم ، الان می‌خوام جواب منفی بدم اون از زندگیم خبر داره

جدی باهاش برخورد کن بگو خجالت بکش تو ی زن بالغی نباید تشخیص بدی چی و بگی یا نگی؟

کلا مدلش اینه دیر میگیره کسی باهاش اوکی نیست فقط من احمقم😭

می‌خوام باهاش دعوا بندازم کارم درسته؟

بعدم تحقیق در مورد تو بوده این چرا رفته از بابات گفته

چمیدونم والا

عصابم خورده حالم خوب نیست 

مامانم بفهمه به کسی گفتم کله ام رو می‌کنه 

من شاید میخواستم خودم بگم شایدم نمی‌خواستم بگم بعد من اصلا نمی‌خواستم ازدواج کنم فقط میخواستم آشنا ب ...

مگه به غیر از وشکستگی چیز دیگه ای هم گفته؟ اگه نگفته شما زیاد حساس نشو جوری رفتار بکن که این مسائل توهر خونه ای هست و طبیعیه .شاید کیس مناسبی باشه

فقط ورشکست شدن بابات ؟ خب اینکه چیزی نیس خواستگاری اگه بخاطرش پرید همون بهتر ک بپره اما به اون خانوم ...

اصلا مهم نیست برام بپره 

من نمی‌خواستم کسی بدونه ، شاید خودم میخواستم بگم 

بعد مامانم بفهمه در این باره چیزی گفتم کله امو میکنه