2777
2789

پریروز جواب کنکور اومد من رد شدم😭💔 ولی مسئله این نیس مسئله اینه فرداش که بیدار شدم شاد بودم و اصلا قبل از اون روز یادم نمیومد انگار که فراموشی کرفتم ولی متلسفانه حس می کردم یه چیزی یادم رفته تا این که یادم اومد چی شده یا وسطدخندهام زجه میزنم و الکی خنده ام میگیره دلیلش تو عنوان نوشتم ولی حالم خوب نبس کسی راهکاری نداره

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

به این جمله فکر کن: دنیا به آخر نرسیده

شاید کلیشه بنظر بیاد ولی واقعا ارزش نداره براش ضجه بزنی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
به این جمله فکر کن: دنیا به آخر نرسیدهشاید کلیشه بنظر بیاد ولی واقعا ارزش نداره براش ضجه بزنی

راستش رسیده یه عمر باید سرکوفت بشنوم یه عمر باید حسرت بکشم اینا کم نیس چرا اینطور شد

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش رسیده یه عمر باید سرکوفت بشنوم یه عمر باید حسرت بکشم اینا کم نیس چرا اینطور شد

واقعا میگم همه چیز دانشگاه رفتن و مدرک گرفتن نیست، سرکوفتم مطمین باش بهترین رشته هم قبول بشی باز یه آتویی ازت میگیرن که سرکوفتت بزنن.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
واقعا میگم همه چیز دانشگاه رفتن و مدرک گرفتن نیست، سرکوفتم مطمین باش بهترین رشته هم قبول بشی باز یه ...

دل من  میخواد نباشم ای کاش زندگی منصف تر بود

عزیزم حرفی که نوشتی درسته ولی دور از جون هزارتا غم و مصیبت دیگه هست که علاج نداره و مغزت مجبوره این راهکارو روش پیاده کنه . کنکور الان برات یه سده چون تلاش کردی و نتیجه نداده .  چون درست میگی تا یه مدت توی چشم همه ای و ازت میپرسن ولی سه سال دیگه کسی یادش نیست تو اصلا کی کنکور دادی . به نظرم یکی دو هفته فقط به خودت ارامش بده . از خونه برو بیرون . کتاب و فیلم و موسیقی مورد علاقه تو بیشتر برو سراغش . چیزای ارام بخش . سعی کن افکارتو مثبت کنی به خودت دلداری بده بگو این نشد راهمو جور دیگه پیدا میکنم . بعد بشین با فکر باز ببین چه راه هایی پیش روت هست . مثلا دوباره خوندن کنکور . کسب مهارت توی کارای هنری یا فنی حرفه ای . رفتن سر کار . حتی اگر هیچکدوم اینا هم نبود توی خونه ادم منفعلی نباش شروع کن یاد گرفتن و اجرای مهارتای جدید مثلا به مادرت بگو سه روز در هفته اشپزی  و کار خونه با من .  همین که از این سکون و منفعل بودن دربیای به مرور راه های جدید زندگی برات باز میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚