2777
2789

یه مقدار پیاز اضافه داشتم که اگه بمونه خراب میشه، پوست گرفتم،حالا داخل سبزی خرد کن بریزم بهتر خرد میشه یا خرد کن؟؟

سوال بعدی،اینکه بعدا داخل یخچال بزارم یا فریزر؟،

تا چه مدت میمونه؟با کیفیت منظورم 

روغن اضافه رو چطوری بگیرم،داخل صافی توری بریزم؟؟

اولین باره انجامش میدم ،چون فکر میکنم هر چی تازه ش بهتره،ولی پیازا داره خراب میشه


  افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خردکن باروغن سرخ کردنی سرخ بشه بعد روغن اضافه رو بگیر بزار فریز

ممنون

فقط اینکه تا چه مدت قابل استفاده س؟؟

بعد یخچال بهتر نیست مثلا برا یه ماه

  افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
پیاز رو یا روی بخاری خشک کن یا سرخ کن همینجوری بزاری فاسد میشه زود

خشک کردن رو نشنیده بودم 

خب سرخ میکنم دیگه چرا فاسد بشه

خیلیا اینکارو میکنن

  افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
خشک کردن رو نشنیده بودم خب سرخ میکنم دیگه چرا فاسد بشهخیلیا اینکارو میکنن

نه پیاز خام سمی میشه و فاسد 

خشک میکنی ک پودر بشه 

وگر نه پیاز سرخ بشه ماندگاریش بیشتره

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792