2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز سرخ کن

گوشت تفت بده سبزی رو بزیز تفت بده

ادویه و نمک 

آب‌جوش بریز و لوبیا قرمز پخته شده و لیمو بزار تو زودپز دو ساعت آروم بپزه جا بیوفته 

لوبیا برای هم نفر دوتا مشت بسته بریز خواستی یکی هم اضافه کن پر ملات بشه

سبزی هم نصف پیاله سرخ شده

گوشت وپیازو تفت بده ادویه ها رو بزن 

سبزی ک سرخکردی رو اضافه کن 

اب جوش بریز روش اگه لوبیا پخته داری. نریز اگه نداری بشور بریز بعد در زودپز ببند یکساعت ونیم 

بعدش در زودپز باز کن در عادی بدار روش ابلیمو ولیمو عمانی واینا بریز ویکم شنبلیله یکی دوساعتم شعله کم اینجوری بپزه

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

تو نت هم بزن و فیلماش هم ببین

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

پیاز سرخ میکنم رنده شده بعد لا گوشت تفت میدم با زردچوبه و فلفل 

ی تابه دیگه سبزی کامل سرخ میکنم 

گوشت سبزی لوبیا خیس خورده میزارم بپزه ی تیکه هم آب قلم میندازم میزارم ۴ ۵ ساعت بپزه بعد نمک و لیمو ی قاشق ابغوره میریزم و البته ی قاشق شنبلیله تفت داده شده دوباره ۱ ساعتی میمونه 

لیمو عمانی هم پرک لیمو میندازم دومه هاشم میگیرم تلخ نشه

دستورو که بهت دادن فقط یه قلق بهت بگم که خورشتت جا افتاده بشه وقتی که سبزی رو سرخ کردی و خاستی همه موادو قاتی کنی فقط اب گوشت رو به سبزی اضاف کن و با گوشتکوب برقی بزن یه چند دقیقه ای بعد گوشت و لوبیاو لیمو رو اضافه کن بذار بپزن زود جا میفته اینجوری 

پیاز سرخ میکنی گوشت میریزی داخلش تفت میدی زردچوبه و فلفل سیاه میزنی بعد لوبیا خیسرخورده لضافه میکنی و هم میزنی اب جوش میریزی بعد که جوشید زیرشو متوسط تا جا بیافته اخرای پحت یه دونه لیمو بریز و نمک 

گوشت که مقدارش هر نفر تقرییا ۷۰ گرم 

لوبیا هر نفر یک مشت یکی اضافه 

سبزی برای دو نفر نمیدونم بریزی متوجه میشی 

لیمو ام هر دو نفر یک عدد