2821
2789
عنوان

پرتوئین تراپی موی دختر هشت ساله

413 بازدید | 14 پست

دخترم ۸سالشه

موهاش خیلی بد حالت و وز وزیه

شونه میکنم پنج دقیقه بعد انگار نه انگار 

هرچقدر ماسک و شامپو میگیرم بازم تاثیری نداره

مو هم رو مرتب نشون دادن خیلی تاثیر داره

خودم با رفتن زیر دست کراتین کار تو سن پایین موافق نیستم اما میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره در رابطه با پروتئین و احیای مو؟ ضرر نداره اگه ببرمش؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا براش انجام نده. عوارض داره. مواد شیمیاییه خیلی بده رو ادم بزرگسال ضرر داره چه برسه بچه در حال رشد معلوم نیست چه تاثیری رو بدنش بزاره. بجاش موهاشو کوتاه نگه دار و با روغن تقویت کن. با چیزای طبیعی. 

به ساقه موهاش شامپو نزن اگه هرروز میبری حمام نیاز نیست هر روز شامپو بزنی،روغن آرگان اصل از روغن گیری بخر بزن به موهاش اگه دیدی اوکی نشده شامپوش عوض کن یا موهاش کوتاه کن ولی سمت کراتین پروتئین نبر تو این سن

خدایا شکرت🙂❤
آره

اشتباهت همينه ديگه ساقه موهاش رو ماسك مو بزن ٥دقيقه بمونه بعند با نوك انگشت فقط به كف سرت شامپو بزن و ماساژ بده بعد بشور

چون ساقه موهاش و با شامپو ميشورى اينجورى ميشه 

ماسك كتان هم قبل حمام خيلى خوبه

اشتباهت همينه ديگه ساقه موهاش رو ماسك مو بزن ٥دقيقه بمونه بعند با نوك انگشت فقط به كف سرت شامپو بزن ...

اهان

یعنی ساقه رو هیچوقت نشورم؟ من همیشه کلی میشورم تازه دوبار

ماسک کتان قبل از اینکه بره حمام بزنه؟ مشکلی نداره آبکشی بشه

ببخشید شما این اطلاعاتو از کجا دارید؟ 

اهانیعنی ساقه رو هیچوقت نشورم؟ من همیشه کلی میشورم تازه دوبارماسک کتان قبل از اینکه بره حمام بزنه؟ م ...

نه ساقه مو نیاز نداره بچه است همون یکبار هم براش کافیه

تخم کتان و بجوشون غلیظ میشه از صافی رد کنو به کف سر و موهاش بزن پلاستیک کن سرش بعد با روسری ببند ۱ساعت بمونه بعد بره حمام موهاش مثل ابریشم میشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز