2777
2789
عنوان

چرا بعضیا رو اینقدر دوست دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستام پزشکه 

خیلی مهربونه ها خیلی

اما مرام نداره به درد نمیخوره هیچ جا

یکی دیگه از دوستام (ما چند نفر دوستان قدیمی و صمیمی هستیم) گواهی پزشک میخوسات برای فرزندش که خیلی مهم بود این گواهی براشون

این دوست دکترمون یه گواهی بهش نداد!! گفت حق الناسه نمیتونم بدم 

حالا طبق تعاریفش کلی حق الناس انجام میده ها 

اما برای دیگران جانماز اب میکشه 

از همسرش گرفته تا حتی خانواده خودش کسی دوستش نداره

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

مهربانی و حمایتگری اگر افراطی باشه نه تنها رابطه نمیسازه بلکه تنهایی رو بیشتر میکنه 

احتمالا از اون مهربونهایی باشی که دیگران تو اولویت هستن نه خودشون.

شاید احساس گناه افراطی داشته باشی.

شاید دلسوزی افراطی که باعث بشه از خودت بگذدی.

به هر میزانی که توی روابط از حق خودت میگذری دیگران هم از تو میگذرن 

با مهربانی اگر خودت رو نادیده بگیری دیگران هم نادیده ات میگیرن

حالا منم یه خانم دیدم خودش میگه من خیلی کینه ای هم. با فلانی سالها قهرم با اون یکی گرم نمیگیرم اعصابم زود داغون میشه حوصله بچه ندارم بعد همین خانم تو جمعمون همه تحویلش میگیرن یه روز نیاد زنگ میزنن میگن بدون تو صفا نداره بنظرم لهجه نداشتن و صورت زیبا و اندام خوشکل داشتن و فن بیان قوی باعث میشه دوستت دارن هیچکدوم من ندارم.  تو دعوایی باش اما خوشکل و خوش اندام و سر زبون دار باشی حله.