۲۷ سالمه لیسانس علوم تربیتی دارم ولی با این رشته هیچ جای پیشرفتی ندارم به نظرشما عاقلانست بخوام حقوق بخونم و آزمون وکالت شرکت کنم ؟
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
علوم تربیتی بیشتر بازار کار داره تا حقوق اونم تا بخای بخونی و درست تموم بشه و وکلا امتحان بدی و ...
بجز آموزش و پرورش دیگه کجا میشه استخدام شد با علوم تربیتی؟
آموزش و پرورش هم با وجود ضرایبی که گذاشتن واسه معلما غیر انتفاعی امکان قبولیش اومده پایین من امسال با ۵ تا درصد ۱۰۰ تو کارنامه نتونستم قبول شم☹️
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️