2777
2789
عنوان

😇🌹🌹 باکس امروزت رو دریافت کن 🌹🌹😇💃💃👏

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 25 پست

ینی اگه من نیام و سلامتون ندم. هیشکدومتون یه یادی ازرما نکنین هااا😇 @مهربانو_مرضیه‍  بازم نشد ریپلای بزنم پستتو💔💔😭😭چرا اینجوری میشه  اخه ❤️‍🔥💔

من در انتظار تو چشم میگشایم و دلم لبریز است از دیدن خورشید جانم

تا جان ببخشد و ذوب کند یخ های کسالت و اندوه را تو با چشمانت زنـدگی

و شادی را برایم به ارمغان می آوری ساده می آیی

و پر شکوه و چه میدانی از غوغا و بلوایی که بپا میکنی دردرونم.

چشانم سخت تو را میجویند ای جاری زلال. ای تابیده بر دلت مهر.

و من باز هم از دستانت شکوفه مهربانی میچینم امروز.

صبح بخیر عزیزترینم😘😘😘😘❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@dokhi__mokhi‍ هر روز صبح که بیدار می شوم و صورت فرشته گونه ات را می بینمدوباره زنده می شوم …💖💖💖� ...

فدات شم مهربون🥺🥺🥺🧡🧡🧡🧡🧡

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

فدات شم مهربون🥺🥺🥺🧡🧡🧡🧡🧡

نشی زی زی جون مامان خانمی😍😍❤❤❤

اگر باز کنی پنجره ای سوی دلت

میتوان گفت که من چلچلهِ باغ توام

مثل یک پوپک سرمازده در بارش برف

سخت محتاج به گرمای توام

امروززیباترین روز و بهترین ساعتها را پیش رو

داشته باش…..

وبه همه آرزوهای قلبیت برسی❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💖

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

ینی اگه من نیام و سلامتون ندم. هیشکدومتون یه یادی ازرما نکنین هااا😇 @مهربانو_مرضیه‍ بازم نشد ریپلا ...

دورت بگردممم ممنون مهربونیاتم فرشته قشنگم همیشه یادت هستممم تو مامان گلی هستی دیگه هوای ما رو بیشتر داری مهربونترینی..😇😇😇😇😘😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️دیشب نگاه کردم ببینم گیام دادی یا نه.. ولی صبح اولی گفتم پیام بدمت دیدم زودتر اومدی 😁🥰😇😘

دورت بگردممم ممنون مهربونیاتم فرشته قشنگم همیشه یادت هستممم تو مامان گلی هستی دیگه هوای ما رو بیشتر ...

اره اره قطعا همینه 😇قربونت بشم عزیزم 😇😍شوخی میکنم.. عزیزای دلمین... 😍😘😘

نشی زی زی جون مامان خانمی😍😍❤❤❤اگر باز کنی پنجره ای سوی دلتمیتوان گفت که من چلچلهِ باغ تواممثل یک پ ...

فدات شم عزیزم مرسی مامان خانمی انشالله شما هم ب همه خواسته های قشنگتون برسین😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️🥺🥺🧡🧡🧡🧡🎆

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅