2777
2789

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🌹🌹🌹 زانو زدم به پیش تو میخام که اعتراف کنم

به من کمک کن آسمون ابری عشقو صاف کنم

زانو زدم به پیش تو با یک سبد عقاقیا

بگم به پات گل میریزم با من به شهر عشق بیا

حیفه که منو تو یار نباشیم

عطر گل یک بهار نباشیم

حیفه که با این عشق و تمنا

دوتا پرستو باشیم تکو تنها

دوست دارمو عاشقتم

عشقمو از من بپذیر عشق تو یعنی زندگیم

زندگیمو ازم نگیر

زانو زدم به پیش تو با یک سبد عقاقیا

بگم به پات گل میریزم با من به شهر عشق بیا

حیفه که منو تو یار نباشیم , عطر گل یک بهار نباشیم

حیفه که با این عشق و تمنا , دوتا پرستو باشیم تکو تنها

خدا یکی یار یکی دل یکی دلدار یکی

خدا یکی یار یکی دل یکی دلدار یکی

گل یکی گلزار یکی همدم غمخوار یکی

حیفه که منو تو یار نباشیم , عطر گل یک بهار نباشیم

حیفه که با این عشق و تمنا , دوتا پرستو باشیم تکو تنها

خدا یکی یار یکی دل یکی دلدار یکی🌹🌹🌹🌹

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

@مهربانو_مرضیه‍  بی تو مهتاب تنهای دشتم بی تو خورشید سرد غروبم بی تو بی نام و بی سرگذشتم بی تو خاکسترم بی تو سلام صبح قشنگت بخیر نسیم منتظر باز شدن خورشید چشم توست.!💖💖💖🌹💖💖💖

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

@dokhi__mokhi‍ هر روز صبح که بیدار می شوم و صورت فرشته گونه ات را می بینم

دوباره زنده می شوم …💖💖💖🎀💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@aida865‍  امیدوارم روزت رو با یه دنیا امید، یه بغل آرزو

و یه عالمه انرژی مثبت شروع کنی……..

صبح نازت بخیر نانازم

سلام دلبرک شیرینم سلام ناله شبگیرم سلام همره دیرینم سلامم را تو پاسخ گو صبحت بخیر صبحت به طعم باران پاییزی…..😃😇😇❤️‍🔥

@saman_30

یک آرزوی قشنگ

یک دعای ناب از عمق جان

تقدیم به

کسی که جنسش از کیمیاست

عهدش از وفاست

مهرش پر از صفاست

حسابش از همه جداست🌹🌹🌹🌹

@لیلی_آگان‍  صبح بخیر هستیم

صبح بخیر تمام دل بستگیم

صبح بخیر امید فردا

صبح بخیر تمام سهم من از دنیا!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤

@لیلی_آگان‍ صبح بخیر هستیمصبح بخیر تمام دل بستگیمصبح بخیر امید فرداصبح بخیر تمام سهم من از دنیا!❤️‍ ...

سلااااام زیبای ناااااز

صب توام بخیر عشققققق زندگیم🌹🥰😘

امیدوارم همیشه خوشحال باشی💋💋💋💋🍷🫦✨🌿

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

آرام باش عزیز من، آرام باش

حکایت دریاست زندگی

گاهی درخشش آفتاب، برق و بوی نمک، ترشح شادمانی

گاهی هم فرو می‌رویم، چشم‌های مان را می‌بندیم، همه جا تاریکی است،

آرام باش عزیز من، آرام باش

دوباره سر از آب بیرون می آوریم

و تلالو آفتاب را می بینیم

زیر بوته ای از برف

که این دفعه

درست از جایی که تو دوست داری، طالع می شود.

و عشق عشق می آفریند...

سلااااام زیبای نااااازصب توام بخیر عشققققق زندگیم🌹🥰😘امیدوارم همیشه خوشحال باشی💋💋💋💋🍷🫦✨🌿

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💘الهی حال دلت مثل آفتاب روشن

مثل نسیم پراز آرامش

مثل قاصدک شادی 

و مثل باران با طراوت باشه

شروع روز تون پراز لبخند

خوشبختی و شانس💘🍷

آرام باش عزیز من، آرام باشحکایت دریاست زندگیگاهی درخشش آفتاب، برق و بوی نمک، ترشح شادمانیگاهی هم فرو ...

سلام

خدایا یک صبح فرحبخش

یک روز دل انگیز

سرشار از زیبایی و برکت نصیب دوستانم بگردان❤️‍🔥❤

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💘الهی حال دلت مثل آفتاب روشنمثل نسیم پراز آرامشمثل قاصدک شادی و مثل باران با طراوت ب ...

فدات گل💞💕🩷💘💝💗💓همچنین برای خودت💐🌹🌺🌻🌼

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

فدات گل💞💕🩷💘💝💗💓همچنین برای خودت💐🌹🌺🌻🌼

❤️‍🔥❤️‍🔥❤💘

سلام ب روی ماهتتتت عزیزمممممممفداتشم منننن

ای جووونم. نشی که قشنگم.. پ خنده های خوشگلت کو. 😇

مدرسه ای. یا قراره بری🍂

@مهربانو_مرضیه‍ بی تو مهتاب تنهای دشتم بی تو خورشید سرد غروبم بی تو بی نام و بی سرگذشتم بی تو خاکست ...

سلام به روی ماهت مامان گلی فرشتهههه 😇 😇 سلام ماهگلم.. سلام قشنگم.. روزت رنگین کمونی.. پر از شادی 🍓🍓🍓😇😇😇🌈🌈🌈🌈🌛🌛🌛