من البته هنوز زایمان نکردم بچه دوممه . خدا بخاد بخام برم سرکار نزدیک یک سالش میشه . پرستار خیلی خوبی همداریم. مسئله اینجاس من خرجمو از حقوق خودم برمیداشتم ولی اونجوری هیییچ پولی ندارم شوهرمم ب راحتی پول نمیده باید همش بحثودعوا کنم حقیقت دوس دارم برم سر کار . دوس ندارم بمونم خونه. البته کهکنار بچه هام باشمحیلی خوبه ولی منی که همیشه دستوتوجیبم بوده یدفه هیچی نداشته باشم وهی دست دراز کنم و هی تشر بشنوم خیلی سختمه شپهرم عصبیه و خسیس
سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پول به سختی میده مدلشه منپچون سرکار نگرفتم برام مهم نبود ببین خرج خوردم میکنه ولی دیگه برا لباس و ای ...
به نظرممن کارت ول نکن .بااین شوهر خودت باید استقلال مالی داشته باشی. وگرنه مثل من میشی یه ادم افسرده عصبی .به حرفش گوش کردم نرفتم سرکار الان هی باید بزور پول بگیرم همش ندارم ندارم. اونم بااین اوضاع گرونی خیلی وقتا گریه میکنم که چ کردم با خودم . بچه مادر میخواد محبت بیشتر میخواد اما پول هم میخواد