2777
2789
عنوان

برا اشپزخونم فرش نگرفتم

756 بازدید | 69 پست

من جهیزیم یهویی گرفتم یسری چیزها نرسیدم بگیرم کلی ام بدهکاریم خیلی دلم میخواست ی فرشم تو اشپزخونم گرفته بودم

طبقه بالای مادرشوهرمیم اون از خودش ی فرش انداخته اما همش میگه کی میری فرش بگیری اگ رفتی ی فرش تیره بگیر

میخواد بفهمونه ک فرششو میخواد

چکار کنم🥲واقعا پولم نرسید وگرنه از خدام بود بگیرم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلیم فرش کوچیک ۴متری بگیر 

البته من نمی‌دونم وسط اشپزخونه ت چقدر بازه 

گلیم فرش خیلی گرون نیس

پول نداری از اون روفرشی که یه طرفشون نمیدبه بگیر زیر۵۰۰تومنه تا بعدا پول دستت بیاد گلیم فرش بگیری

من جات باشم فرشو جمع میکنم میکوبم تو سرش دوستی خاله خرسهههه

تو اتاق هم ی فرش بود با ذوق گفتم خوبه این هست گفت اره دیگ نخر صبح دیدم لوله ش کرد بدش دلم شکست خیلی

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

فرشش رو بده 

لازم نیست حتما فرش باشه آشپزخانه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

گلیم فرش کوچیک ۴متری بگیر البته من نمی‌دونم وسط اشپزخونه ت چقدر بازه گلیم فرش خیلی گرون نیسپول نداری ...

در حد همون ۴ متر ۶ متر بازه

بنظرت از دیوار در حد نو پیدا کنم؟

فرشش رو بده بعد هم دستت خالیه یه چیز ارزونتر بگیر مثلا موکت بگیر فعلا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ