2777
2789
عنوان

لکنت زبان بعد از تصادف⁉️‼️

100 بازدید | 11 پست

داداشم از پنجشنبه تصادف کرده

و سرش شکسته،تو سرش ی لخته خون هست ک گفتن نیاز ب جراحی نداره و هرروز سی تی میگیرن و میگن خوبه

ولی دیروز ظهر اومدم باهاش صحبت کردم دیگه حرفا رو بزور ب هم میچسبونه تا کلمشو کامل کنه 

لکنت گرفته بود و می‌گفت پاهام یجوریه 

سریع بردن سی تی اسکن

ولی دکترش گفت تو سی تی هیچی نیست و همه چی اکی هست

بخاطر ضربه ب سرشه

حالا اطرافیان میگن از ترس اینجوری شده

بخدا نمیدونم چکار کنم

اطرافیانتون کسی بوده اینجوری شده باشه؟؟

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
ارع از ترسه منم اینجوری شده بودم

شما هم ضربه ب سرت بود؟

ببین این دو سه روزی خوب بود 

ولی ازز دیروز ظهره اینجوری شده

ولی خداروشکر بهتر شده

باز می‌خوابه بیدار میسه حرف میزنم باهاش یجورایی گیر داره هنوز

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما هم ضربه ب سرت بود؟ببین این دو سه روزی خوب بود ولی ازز دیروز ظهره اینجوری شدهولی خداروشکر بهتر شد ...

اره

من از ترس زبونم بند اومده بود کلا 

بعد تا چند روز گیج بودم کلا نمیفهمیدیم چخبره. اثرات ارامبخشاییم که ترزیق میکنن هم هست نگران نباشید الان تو حالت هنگه و شوکه

آواکادو سایت🥑                                                            

ارهمن از ترس زبونم بند اومده بود کلا بعد تا چند روز گیج بودم کلا نمیفهمیدیم چخبره. اثرات ارامبخشاییم ...

ممنون عزیزم

دقیقا داداش منم همش میپرسه کی تصادف کردم با چی تصادف کردم

اصلا یادش نمیاد

خداروشکر خوب شدی عزیزم 

ممنون از جوابت🙏❤️

ممنون عزیزمدقیقا داداش منم همش میپرسه کی تصادف کردم با چی تصادف کردماصلا یادش نمیادخداروشکر خوب شدی ...

فداتشم عزیزم

تا چند روز تو شوکه بعد ممکنه اصلا صحنه تصادفو یادش نیاد کاملا عادیه براش حمد میخونم انشالله زود به حالت عادی بگرده

آواکادو سایت🥑                                                            

فداتشم عزیزمتا چند روز تو شوکه بعد ممکنه اصلا صحنه تصادفو یادش نیاد کاملا عادیه براش حمد میخونم انشا ...

ممنون عزیزم 

🙏❤️❤️❤️

سلامت و تندرست باشی

ممنون عزیزم 🙏❤️❤️❤️سلامت و تندرست باشی

اینم ذکر کنم اگه چیزی یادش نمیاد اصلا سعی نکنید زور بزنید که یادش بیاد نباید زیاد بهش فشار وارد بشه خوب نیست

آواکادو سایت🥑                                                            

چه جوری تصادف کرده دختر من ضربه مغزی شد کلا انگار تازه متولد شده و شرایطش با داداش شما فرق داره چو ...

با موتور زده ب ماشین

ی لخته خون تو سرشه

این چن روز تحت مراقبت بود ببینن زیادتر نشه

گفتن جراحی نمیخواد

ولی از دیروز لکنت گرفته بود 

ک کم کم خداروشکر بهتر شد

امروز دکتر اومد گفت این دو روز واسه این نگهداشتمش ک اگه دهنش کج بشه و اینا ببینم میشه یا ن

ک تاالان نشده دیگه نمیشه

ولی اثر داروها برع و بری خونه احتماااال داره ک بشه 

دکتر گفت از نظر من دیگه اونجوری نمیشه

احتمالا فردا مرخصیش میکنن

ک میبرمش ی دکتر دیگه هم نظرشو بگه

دختر شما هم تصادف کرده؟

آلان حالش چطوره؟

با موتور زده ب ماشینی لخته خون تو سرشهاین چن روز تحت مراقبت بود ببینن زیادتر نشهگفتن جراحی نمیخوادول ...

خداراشکر نه اتفاقی نمیفته 

اره دو سالش بود داشتیم پیاده میرفتیم اونور ماشین زد بهمون من چیزیم نشد ولی دخترم با سر خورد زمین 

دختر من وضعش بد بود ضربه شدید بود 

الان ۸ سالشه خداراشکر خوبه دیگه

یه ۲۰۷ مشکی 🖤💔

خداراشکر نه اتفاقی نمیفته اره دو سالش بود داشتیم پیاده میرفتیم اونور ماشین زد بهمون من چیزیم نشد ولی ...

خب خداروشکر 

ان شاءالله همیشه از بلا دور باشید 🙏❤️