الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام تاثیر معدل چقدره؟کل سه پایه دبیرستان محاسبه میشه؟
در حال حاضر باید دروس 12 و 6 تا درس 11 و نهایی بدی
اگر فارغ التحصیل باشی
فکر کنم اینطوریه
اگر میخوای واردش بشی بیشتر تحقیق کن
چون قانون ریز ریز و مزخرف زیاد داره
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
تاثیر معدل از سال ۹۲ که بود،من سال آخر مدرسه بودم قانونش اومد
اینا کشکی بودن
توی 3 سال اخیر خیلی جدی تر شده این تاثیر
60 درصد شده
و سوالات سخت شده
کنکور تشریحی انگار
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
من خودم مصاحبه 2 نفر و خوندم که فارغ التحصیل بودن از دانشگاه
امسال خوندن
رتبه شون عالی شذ
ببین امتحان کن یا قبول میشی یا نمیشی دیگه،بهتر از حسرت خوردنه،من بعد اینکه دیدم برای قبولی توی تربیت معلم باید رتبت از بین ۴۰۰ هزار نفر زیر ۳ هزار باشه و توی آزمون تربیت معلم باید زیر ۲۴ باشی و بدون مدرک لیسانس کلا دورشو خط کشیدم
۶۰ درصد خیلی زیاده ولی زمان ما هم توی رتبه معدل تاثیر داشت ولی نه در این حد
اره
همه چیز خیلی بد شده
تو همین سایت چند نفر امروز گفتن پزشکی آوردن بعضیاشونم آزاد پزشکی آورده بودن
اره دیدم
ظرفیت ها بالا رفته
ولی بازم نمیشه منکر شرایط افتضاحی که ساختن شد