پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1946 عنوان دلم واسش تنگ شده چیکار کنم 212 بازدید | 26 پست دارم از دل تنگی میمیرم اینقدر گریه میکنم همش واقا میترسم کور شم به هر بهونه ای میزنم زیر گریه دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1404/07/21 | 03:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1946 چرا باید چهار صبح بخاطر ی نفر گریه کنی واقا🥲 دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
mroyayiiiiii عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 2414 چی بگه آدم آخه ولی من همیشه به رفیقم میگفتم گور باباش🤣
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1946 شاید چون به جای واقعا مینویسی واقا عادته دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1946 چی بگه آدم آخه ولی من همیشه به رفیقم میگفتم گور باباش🤣 کاش میشد بگم گور باباش نمیدونم چرا اینجوری شدم بخدا درستم نمیشم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
sonbolbolbol عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 2195 عادته عزیزم چند سالته ؟زودی فراموش میکنی ۶ ماه طول میکشه 🧚♀
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1946 با مرور زمان ببخیالت میکنه فعععک نکنم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1946 عزیزم چند سالته ؟زودی فراموش میکنی ۶ ماه طول میکشه پیر شدم من دیگهشبیه ۱۴ساله ها شکست عشقی خوردم نه؟😂۲۲سالمه دوسال دوست بودیم یکسال نامزدواقا دوسس داشتم همه جوره اونی بود ک میخواستم ولی نشد دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1946 این مردای اسکلی که ساعت چهار صبح تو نی نب سایت به یه بدبختی که داره عر میزنه درخواست دوستی میدن واقااا کار و زندگی هیچییییی ندارن ؟ دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
دخترغمگین٧٧ عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 883 فعععک نکنم من انقد یکیو دوس داشتم بعد فهمیدم با کلی دختر تو رابطس هم دنبال اذیته انقد ناراحت شدم همش تو فکرش بودم گریه میکردم الان فهمیدم به تمام دخترا پیشنهاد داده و حتی به زن متاهل پیشهاد ناجور داده بود اما انقد بیخیال شده بودم ک دیگه برام مهم نبود
sonbolbolbol عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 2195 پیر شدم من دیگهشبیه ۱۴ساله ها شکست عشقی خوردم نه؟😂۲۲سالمه دوسال دوست بودیم یکسال نامزدواقا دوسس داش ... اشکال نداره یکسال از من کوچیکتری میگذره به خودت زمان بده 🧚♀
پاستیل_بنفشمم عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 215 طبیعیهتو داری مراحل سوگ بعد از جدایی رو میگذرونیمدام ب خودت یاداوری کن ک چرا تموم شد یعنی بدی هاشو ب یاد بیاری تایمی داره میگذره و بعد تماممث معتادی ک ترک مواد براش هفته های اول سخته بعد ب زندگی برمیگردیبرمیگردی خواهرم💜🐥