پیشی_ملوس_گوگولی مدیر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2055 عنوان دلم واسش تنگ شده چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 26 پست دارم از دل تنگی میمیرم اینقدر گریه میکنم همش واقا میترسم کور شم به هر بهونه ای میزنم زیر گریه دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1404/07/21 | 03:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2055 منم دلتنگشم :) چند وقته جدا شدی دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2055 یک ماهه رفته :)💔 عزیزم مث منی تقریبا تو این یماه بهش پیام ندادیسمتش نرفتی؟ دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
mahdiye_e عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 329 عزیزم مث منی تقریبا تو این یماه بهش پیام ندادیسمتش نرفتی؟ چرا چند روزه اول رفتم ولی هی گفت نه نمیخوام و ایناکه دوستام میگن نرو سمتش بی محلی کن برات مهم نباشه خودش میادنمیدوتم دیگه چی میشه :))
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2055 چرا چند روزه اول رفتم ولی هی گفت نه نمیخوام و ایناکه دوستام میگن نرو سمتش بی محلی کن برات مهم نباشه ... اون جی پیام نداد؟اون منو بلاک کرده باورت میشهالبته ما کارمون به دعوا و فحش و فحش کشی رسید دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
mahdiye_e عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 329 اون جی پیام نداد؟اون منو بلاک کرده باورت میشهالبته ما کارمون به دعوا و فحش و فحش کشی رسید نه نداد اونم منو بلاک کردددد :)))
mahdiye_e عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 329 اون جی پیام نداد؟اون منو بلاک کرده باورت میشهالبته ما کارمون به دعوا و فحش و فحش کشی رسید دیگه بعدش نرفتی سمتش؟
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2055 نه نداد اونم منو بلاک کردددد :))) ۱۱بار سوره ب ضحی ۷ بار ایه ی نور تا سه روز روز چهارم شعرا پنجم ششم کاری نکن چیزیم از خودت نزارشب جمعه ۱۴ بار نادعلی بلافاصله صد صلوات به نیت برگشتشمن پاک شدم میخوام بخونم توهم دوست داشتی بخون:) دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
mahdiye_e عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 329 ۱۱بار سوره ب ضحی ۷ بار ایه ی نور تا سه روز روز چهارم شعرا پنجم ششم کاری نکن چیزیم از خودت نزارشب جمع ... میخونم عزیزم انشالله سرشون بخوره به سنگ پشیمون شن برگردننماز کن فیکون و چله یس و چله بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم هم بخون :)بخون امید داشته باش و بسپار به خداانشالله حالمون خوب میشه :)🙃
mahdiye_e عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 329 ۱۱بار سوره ب ضحی ۷ بار ایه ی نور تا سه روز روز چهارم شعرا پنجم ششم کاری نکن چیزیم از خودت نزارشب جمع ... حالت خوب نبود میتونی بیای باهام حرف بزنیدرد دلتنگی خیلی بده🖤خیلی
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2055 حالت خوب نبود میتونی بیای باهام حرف بزنیدرد دلتنگی خیلی بده🖤خیلی باسه عزیزم درخواست دوستی میدم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!