2777
2789
عنوان

خودتونو بذاریم جای دختری که…

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین👏🏻😁

میدونی چیه میترسم همش فکر میکنم که الان مثلا ماه نهمه و باز دوست پسرم میگه که تا اهرسال صبر کن من یهو تموم کنم گناه داره عذاب وجدان میگیرم ک نکنه با بعدی نشه من الکی اینو تموم کنم و این فکرا

چند وقته با اولی هستی؟

اگه اولی با یه دختر دیگه جایگزینت میکرد همینقد راحت برخورد میکردی؟

داری میگی کلی باهاش بودی یعنی دوستش داشتی دیگه نداشتی که نمیموندی،پس چجوری انقد راحت تا یکی جدید اومد بیخیالش شدی

اون بیچاره چی؟کنار میاد که یهویی ازدواج کنی؟

چی بگم واقعا زندگی خودته

ولی قبلش به پسره بگو یهو نفهمه شوکه بشه

میدونی چیه میترسم همش فکر میکنم که الان مثلا ماه نهمه و باز دوست پسرم میگه که تا اهرسال صبر کن من یه ...

نمیدونم واقعا عزیزم دوراهیه سختیه با عقلت تصمیم بگیر ن قلبت

آواکادو سایت🥑                                                            

منم تصمیم گرفتم منتظر شم بازم اما اگه دیدم بازم نمیتونه و هیچ پیشرفتی نکرده مجبوزم بیخیالش شم

من میگم وقتی خاطره دارید 😕منتظرش بمون خب 

گناه داره توهم کمکش کن میشکنه داره کار میکنه تو یهویی بری

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

چند وقته با اولی هستی؟اگه اولی با یه دختر دیگه جایگزینت میکرد همینقد راحت برخورد میکردی؟داری میگی کل ...

چهارساله باهاشم ۱ساله ک داره بهم میگه میام خواستگاری اما نمیتونه منم دلم نمیاد نمیخام رابطمون خراب بشه میخام پیشش بمونم اما وقتی ۱سال نتونسته و بازم الان دارم میبینم نمیتونه 

تو باشی چیکار میکنی؟ 

من از تنهایی میترسم ازینکه سنم بره بالا نتونم کسیو پیدا کنم میترسم من چندین باره که دارم باهاش حرف میزنم اما وقتی میگه صبر کن صبر کن منم همش کنارشم بهش حتی کمک مالی دارم میکنم و میبینم شرایطشو ک نمیتونه

نهایت ماشین بفروشه و بیاد جلو 

تو جای من باشی چیکار میکنی

من میگم وقتی خاطره دارید 😕منتظرش بمون خب گناه داره توهم کمکش کن میشکنه داره کار میکنه تو یهویی بری

عزیزم من ۴ساله باهاشم من ک نمیخام اصلا حتی ب نداشتنش فکز کنم 

اما بفکر خودم هم هستم من ۱ساله منتظرم که بیاد خواستگاری میدونی تاالان چقدر قول داده و نتونسته و گفته سه ماه دیگه دوماه دیگه تو بودی خسته نمیشدی؟