2777
2789
عنوان

خودتونو بذاریم جای دختری که…

618 بازدید | 76 پست

فکر کنین الان با کسی هستین ک دوسش دارین اما شرایط ازدواجو نداره و خیلی وقتم منتظرش موندین و کلی خاطره دارین باهم .. 

اما میگه سعیشو میکنه تا مثلا چندماه دیگه گفته میام و این حرفا 

اما بهو ی دختری بهتون پیام میده و میگه داداشش ازتون خوشش اومده عکساتونو توی پیج دیده و شرایط پسره هم اینه چهرش معمولیه وضع مالیش خوبه ماشینش خارجیه مغازه موبایل فروشی داره از خودشه

و خواهرش گف باهم اشنا بشید ب من گف بهت بگم و بدونین هم ک واقعیه ینی ادم فیک و اینا نیست ک بخاد الکی باشه

شما چیکار میکنین توی این وضعیت

الان که متاهلم. تو مجردی خودمو چند سال معطل کسی نمیکردم. یعنی هرکسی پیشنهاد میداد خیلی راحت میگفتم اهل دوستی بی سرانجام نیستم. اگر اهل ازدواجی و شرایط ازدواج داری، بسم الله نداری که هیچ.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که متاهلم. تو مجردی خودمو چند سال معطل کسی نمیکردم. یعنی هرکسی پیشنهاد میداد خیلی راحت میگفتم ا ...

اره اما خب بعضی وقتا دیر میفهمی و عقلشو پیدا میکنی 

پس توی این شرایط میگی ک تا همون ماهی ک گفتی صبر کنی و نشد تموم شه بااون اقا اشنا شی؟

به دلم نیست پسر که عکس تو پیج ببینه عاشق بشه بدرد نمیخوره

نمیدونم والا اما خیلی وقتا رابطه ها از فضای مجازی شروع میشه دیگه گف باهم صحبت کنین ببینید اگ خوشتون نیومد ک هیچ

اره اما خب بعضی وقتا دیر میفهمی و عقلشو پیدا میکنی پس توی این شرایط میگی ک تا همون ماهی ک گفتی صبر ک ...

راه درست اینه که تا وقتی یه رابطه ای تموم نشده و خاطرات و احساسات و همه چیزایی که من بهش میگم پس لرزه، تموم نشده وارد رابطه جدید نشی. یعنی بین رابطه تموم شده و اشنایی با فرد جدید حداقل ۴ ماه باید فاصله باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نظر شخصیه من اینه 

شما با اون پسر به طور جدی حرفاتو بزن مثلا بگو تا فلان تاریخ تصمیمتو نگیری من میرم

به خواهر ایشونم بگو فعلا آمادگی ندارم تو شرایط مناسبی نیستم برای شروع آشنایی بزارید شرایطم اوکی شد بهتون اطلاع میدم

اینجوری اگه اون آقا نیومد جلو میتونید با این یکی آقا برید تو مرحله آشنایی بدون عذاب وجدااان

آواکادو سایت🥑