2777
2789
عنوان

بیایید عکس سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 26 پست
فکر کنم یادت رفتم چند روز پیش تو تاپیکم حرف میزدیم دوتا دختر ۱۶و ۷ساله نی نی هم احتمالا پسر

نه یادم هست عزیزم . ولی پرسیدم جواب ندادی . خب خوبه بچه هات بزرگن خوشحال باش من بچه هام یکیش تازه رفته ۴ یکیش تازه ۳ اینم ک تو راه . خیلی سخته همین دوتا بچه هام خیلی اذیت میکنن دیوونه شدم میدونم اینم بیاد دیگه وا ویلا ولی گناهیم اومد دیگه خیلی دنبال سخت بودم تصمیم جدی داشتم شوهرم نذاشت منو بدبخت کرد 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یادم هست عزیزم . ولی پرسیدم جواب ندادی . خب خوبه بچه هات بزرگن خوشحال باش من بچه هام یکیش تازه رف ...

عزیزم توکل بخدا منم هررزوز خدا به شوهرم میگم تو مقصر بودی نزاشتی بندازمش ولی چی میشه کرد الان دیگه نصف راهو رفتیم

فکر کنم یادت رفتم چند روز پیش تو تاپیکم حرف میزدیم دوتا دختر ۱۶و ۷ساله نی نی هم احتمالا پسر

ان تی رفتی گفت احتمالا پسر ؟؟؟

عزیزم توکل بخدا منم هررزوز خدا به شوهرم میگم تو مقصر بودی نزاشتی بندازمش ولی چی میشه کرد الان دیگه ن ...

اره دیگه همون اول میشد باز انداخت ولی وقتی بزرگ شد ادم از دلش نمیاد . انشالله ک خیره هدیه خداست خوشحال باش . 

اره عزیزم

ب سلامتی انشالله قدمش خیر باشه . من خیلی استرس دارم برای زایمان و سالم بودن بچه همش میترسم خدایی نکرده طوریش نباشه یا موقع زایمان خودم طوریم نشه این استرس و فکر و خیال منو دغ میده

ب سلامتی انشالله قدمش خیر باشه . من خیلی استرس دارم برای زایمان و سالم بودن بچه همش میترسم خدایی نکر ...

انشالله مشکلی پیش نمیاد سال دیگه این موقع باهم حرف میزنیم از مشلات بچه داری حرف میزنیم  شما دوتای قبلی سزارین بودین

انشالله مشکلی پیش نمیاد سال دیگه این موقع باهم حرف میزنیم از مشلات بچه داری حرف میزنیم شما دوتای قب ...

اره بخدا باز بچه های شما بزرگن من چ کنم با دوتا بچه کوچیک تازه بچه دومم رو از شیر کرفته بودم راحت شده بودم تازه تازه داشتم یکم راحت میشدم بزرگ داشت میشد . اره سزارین بودم اولی سزارینم خیلی سخت بود مردم زنده شدم دومی راحت بود سر سومی خیلی میترسم . شمام سزارین بودی ؟؟؟