نظر مادرشوهرت چیه؟ منظورم اینه که آیا تا این لحظه چیزی درباره این حسی که از نوع ارتباط و برخوردشون داری و این بوهایی که ازاین ارتباطات داره به مشامت میرسه چیزی به مادرشوهرت گفتی و باهاش درمیون گذاشتی؟ ببین خواهرم، من هم جنس شوهرت هستم. ابتدا اینو خوب گوش کن. اکثریت آقایون برعکس اون چیزی که نشون میدن، اتفاقا فوق العاده ساده و زودباور هستند و خدانکنه دریک ارتباط باجنس مخالف (کلیداحساس و عاطفشون) روشن بشه و این ارتباط عاطفی شکل بگیره. ارتباطی که متاسفانه اکثر خانمهایی که بدنبال سواستفاده هستند به اجرای این پروژه مسلط و کاربلد هستند. اون لحظه ست که متاسفانه باید خودت بادست خودت صوت پایان زندگیت رو بزنی.
ولی ازطرف دیگه این امکان هم وجود داره که همسرشما هنوز هیچ احساس نسبت به اون خانم نداره وفقط صرفا بدنبال کمک و حمایت از کسانیه که زیر چترحمایت اون پناه آوردن.
پس نتیجه میگیریم که کوچکترین اشتباهت میتونه همه چی رو نابودکنه. بهت پیشنهاد میکنم که حتما حتما بدون اتلاف وقت به یک مشاور باتجربه وکارکشته مراحعه کنی چون این لحظه ودراین نقطه ای که ایستادی، بیشتراز هرچیز دیگه ای نیاز به این نوع مشاور داری. پس اگرمن جای تو بودم حتی یک دقیقه روهم تلف نمیکردم.
فقط مشلور مشاور مشاور. اونهم باتجربش.