2777
2789
عنوان

این زنه بدجور با شوهرم صمیمی شده

240 بازدید | 14 پست

شوهرم چند ماهی میشه به کارگاهی رو بخاطر کارش از به خانم که سرپرست خانواده هست اجاره کرده شوهره این خانم زندان هست و چندتا دختر داره این خانم جای مادره ماهاست پنجاه سالش هست ولی خیلی سرحال و به خودش میرسه و سر زبون دار هست دختراش هم مجرد هستن فعلا مشکل اینجاست که با شوهرم حس میکنم صمیمی زیاد شده حالا درسته جای پسرش هست ولی خب من خوشم نمیاد و حس خوبی ندارم هر ماه شماره کارت پیامک میکنه برای واریز اجاره و مثلا پیام میده گاهی به شوهرم که میری بازار منم ببر خرید دارم با شوهرم رو به اسم کوچیک میگه منم میشناسه هر وقت منو ببینه میگه امیر خوبه و.. انگار محرم هست بهش یعنی چی منکه حس خوبی نمیگیرم از این کار

با مادرشوهرم هم دوست هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی به همه چیز و همه کس دید جنسی دارید طرف جای مادر شوهرته گویا

اتفاقا برخلاف نظر شما من حس خوبی از این زنه نگرفتم و سنش هم زیاد نیست ۵۰ سال واقعا پیر نیست به خصوص اگه اهل رسیدگی باشه  

کار جدا دستور دادن هاش هم جدا حالا انگار ما خودمون کار نکردیم نمی‌دونیم نباید توقع همچین چیزایی از همکار داشت

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اتفاقا برخلاف نظر شما من حس خوبی از این زنه نگرفتم و سنش هم زیاد نیست ۵۰ سال واقعا پیر نیست به خصوص ...

اگ کسی به خودش میرسه دلیلش شوهر بقیه نیست و اگ میخواست رابطه ای اتفاق بیوفته اینقدر ضایع نمی‌بود دو طرف سعی داشتن پنهانش کنن 

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

اگ کسی به خودش میرسه دلیلش شوهر بقیه نیست و اگ میخواست رابطه ای اتفاق بیوفته اینقدر ضایع نمی‌بود دو ...

عزیزم متوجه منظورم‌نشدی من‌نمیگم کسی ک به خودش میرسه برای بقیه ست میگم به ظاهر جوانتر از سنش میاد به خاطر رسیدگی 

منظور من این‌صمیمیت های و دستورات خانم‌منو جایی ببر و ایناش جالب‌نیست

عزیزم متوجه منظورم‌نشدی من‌نمیگم کسی ک به خودش میرسه برای بقیه ست میگم به ظاهر جوانتر از سنش میاد به ...

من حس کردم بیشتر به دید پسرشون نگاهشون میکنه مثل خانم های مسن ک میگن منو تا فلان جا برسون 

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

من حس کردم بیشتر به دید پسرشون نگاهشون میکنه مثل خانم های مسن ک میگن منو تا فلان جا برسون

ن اصلا پنجاه خیلی جوانه روحیات یه خانم‌پنجاه سال اصلا جوری نیست که فکر کنه پسرای جوان جای بچه شون به چشم حامی نگاه شوهر اسی میکنه و حمایت مرد برای زن ها فقط یه معنی میده 

نظر مادرشوهرت چیه؟  منظورم اینه که آیا تا این لحظه چیزی درباره این حسی که از نوع ارتباط و برخوردشون داری و این بوهایی که ازاین ارتباطات داره به مشامت میرسه چیزی به مادرشوهرت گفتی و باهاش درمیون گذاشتی؟  ببین خواهرم، من هم جنس شوهرت هستم. ابتدا اینو خوب گوش کن. اکثریت آقایون برعکس اون چیزی که نشون میدن، اتفاقا فوق العاده ساده و زودباور هستند و خدانکنه دریک ارتباط باجنس مخالف (کلیداحساس و عاطفشون)  روشن بشه و این ارتباط عاطفی شکل بگیره.  ارتباطی که متاسفانه اکثر خانمهایی که بدنبال سواستفاده هستند به اجرای این پروژه مسلط و کاربلد هستند. اون لحظه ست که متاسفانه باید خودت بادست خودت صوت پایان زندگیت رو بزنی. 

ولی ازطرف دیگه این امکان هم وجود داره که همسرشما هنوز هیچ احساس نسبت به اون خانم نداره وفقط صرفا بدنبال کمک و حمایت از کسانیه که زیر چترحمایت اون پناه آوردن. 

پس نتیجه میگیریم که کوچکترین اشتباهت میتونه همه چی رو نابودکنه. بهت پیشنهاد میکنم که حتما حتما بدون اتلاف وقت به یک مشاور باتجربه وکارکشته مراحعه کنی چون این لحظه ودراین نقطه ای که ایستادی، بیشتراز هرچیز دیگه ای نیاز به این نوع مشاور داری. پس اگرمن جای تو بودم حتی یک دقیقه روهم تلف نمیکردم. 

فقط مشلور مشاور مشاور.  اونهم باتجربش.