2777
2789

🤣🤣🤣🤣 بابا خودتو جمع کننننن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلش نظامی سنش ۳سال کوچکتر من مطلقه اون مجرد 

هیکل و قد داره ولی چهره اش ب دلم نمیشینه 

ولی شوهر سابقم ک خشگل بود خ نفهم بود اهل زندگی نبود این هست قصدش ازدواجه دوست نیستیم دستش تاحالا بهم نخورده 

ولی حس بدی دارم عشق کورکورانه داره گفت واست ماشین میخرم بری دانشگاه همچی میخرم الان بگم جهاز اونم‌می‌خره 

گفت میاد شهر من واس زندگی ک کنار مامانت باشی 

اما 

من مثل بقیه نیستم مشکلاتی دارم ک میدونم بااین اقا خوشبخت نمیشم 

مردی میخوام‌ک خ عاقل و پخته باشه ولی حدود ۴۰ عقلش زیاد ولی پرشور و هیجان 

اگر واقعا دوستت داره اجازه بده بیاد خواستگاری ‌

بنظرم فقط عشق آتیشی داره از اونا ک اگ رذل بودم قشنگ میشد اذیتش کنم همه خرجهارو بندازم گردنش و تیغش بزنم وبعد یمدت هم طلاق 

ولی بی وجدان نیستم گناه داره الان پرسیدم هرچ داره رو گفت حقوقش زمینش خونه اش و باغش رو 

احمق نیست فقط شیفته شده کاش شوهر سابقم اینجوری دوستم داشت چون اونو دوسداشتم ولی در حقم بد کرد دنبال مجردی و راحتی خودش بود

اینم کاش بره سراغ ی دختر مثل خودش 

من بدردش نمیخورم چون دلم شکسته از ازدواج هم بدم میاد هم میخوام‌ 

باید برم مشاوره 

بنظرم فقط عشق آتیشی داره از اونا ک اگ رذل بودم قشنگ میشد اذیتش کنم همه خرجهارو بندازم گردنش و تیغش ب ...

آدم چرا پیره پی مشاور ؟ تا با جرف آدمو آروم کنه . باید حقیقتی رو بگه که بگی آفرین دقیقا همین درسته . چیزایی رو که باید بشنوی میدونم . باورت میشه تا حالا به بیشتر از صد نفر این حرفها رو گفتم و همه شوم گفتن همینه ‌. دقیقا اینه . اسمینقدر گفتم که دیگه حوصله ی گفتنشو ندارم . توقع دارم اگر من به تو میگم تو هم بهد۶ نفر یاد بدی ‌ اونها هن به ۲ نفر یاد بدن .‌اینجوری همه میفهمن دلیل این اتفاقات چیه . شکست عشقی و خیانت  و طلاق و ... دلیل داره . اگر حوصله دارز یهدحلاصه ای ازش بگم .‌