2777
2789
عنوان

سمی ترین اکس رو داشتم

229 بازدید | 11 پست

هیچوقت یادم نمیره که چقد ازش خواستم بریم ی بار همو ببینیم بعد کات کنیم

در صورتی ک اصلا میلش نبود و نیومد

و فقط تو چت خدافظی کردیم از ی رابطه چندماهه.

چطور میشه چندماه با یکی بشینی بگی بخنذی غذا بخوری و موقع جدایی حتی نخوای ببینیش؟!!

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

ادم بخواد جدا هم بشه باید به حرمت روزایی که باهم بودن و دختر براش ارزش قایل بوده حداقل رو در رو ببینه و براش توضیح بده تا دختر بتونه جواب سوالاشو بگیره و با یه تلفن یه رابطه رو تموم نکنه،متاسفم برای همچین ادمایی که قلب و احساس ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی باید ببینتت مگه فیلم هندی همو ببینید گریه کنید همو بغل کنید وقتی تموم میشه لزومی نداره

عزیزم بلاخره اون دختر لحظاتی از زندگیشو گذاشته برای اون ادم باید جواب سوالاشو بگیره اگه نه سالها ذهنش درگیر میمونه و خودخوری میکنه

برای چی باید ببینتت مگه فیلم هندی همو ببینید گریه کنید همو بغل کنید وقتی تموم میشه لزومی نداره

این نظر شماست

شاید یکی دیگ مث من اینجوری اروم میشه

سه سال نامزد بودیم باهم زندگی کردیم همه کار کردیم رابطه داشتیم گفتم یبار مث قدیم قرار بزاریم همو بغل کنیم خداحافظی کنیم نیومد اخرین باری ک دیدمش با داد و بیداد خودشو مامانش تموم شد..حالا میگی چند ماه؟

تو رابطه هم هیچ کار اشتباهی نکردم 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

سه سال نامزد بودیم باهم زندگی کردیم همه کار کردیم رابطه داشتیم گفتم یبار مث قدیم قرار بزاریم همو بغل ...

چه ذاتی دارن پسرا….

اینم منو ی ماه بعد کات تو خیابون دید مث ی غریبه که چ عرض کنم، مث ی دشمن رفتار کرد

چه ذاتی دارن پسرا….اینم منو ی ماه بعد کات تو خیابون دید مث ی غریبه که چ عرض کنم، مث ی دشمن رفتار کرد

دقیقا همینه!

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!