2777
2789

توروخدا یچی بگید دلم از دستش خونه این زن براش دنیای از خوبی هم بکنم باز هروقت منو میبینه زهرشو میریزه چت وقته پسرم بخاطر عوارض داروی اموکسی کلاو اسهال شده همسرم بهش گفته بود حالا امروز تا منو دید بچمو بغل کرد و دو طه تا ماچ صداددار و آبدار از گونه‌هاش کرد و فورا گفت بچمو لاغر کردی من با این زن چه کنم ؟😔 هنوز یک هفته نشده با خواهراش اومده بودن خونمون با یه بچه ۹ ماهه براشون تدارک ناهار و مخلفات دیده بودم بخدا دستم نمک نداره از وقتی من با این خانواده وصلت کردم فقط یکی دوبار منو دعوت کردن ناهار یادم نمیاد کی تت‌ خونشون غذا خوردم خدایی من هرچقدر فکر میکنم چچه بدی در حقشون کردم که همیشه باهام بده یادم نمیاد😔

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.