2777
2789
عنوان

سگ نگهداشتن در تبریز

140 بازدید | 14 پست

من به تازگی به تبریز امدم دوست دارم یه سگ کوچولو بگیرم و تو خونه نگهدارم خونمون اپارتمانی اندیشه هستیم 

همسرم میگه همسایه ها شکایت میکنن و دردسر میشه اما تهران خیلی گیر نیستن ممنون میشم راهنمایی کنید 

اگه شما همسایتون سگ یا گربه داشته باشه چیکار میکنید 

مثلا کسایی که به سگ گیرن به طوطی با اونهمه سر و صداش مشکلی ندارن پس چرا ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شهر و استانی که باشی ، سر و صدا و مزاحمت تو آپارتمان  واکنش همسایه ها رو به دنبال داره فرقی نداره تبریز یا تهران . البته به آدمش که به سروصدا حساس باشه یا نه هم مربوطه

هر شهر و استانی که باشی ، سر و صدا و مزاحمت تو آپارتمان واکنش همسایه ها رو به دنبال داره فرقی نداره ...

من تهران به دنیا امدم و بزرگ شدم تا وقتی که مثلا سگ یا گربه صداش بلند نباشه کسی کاری نداره 

من تهران به دنیا امدم و بزرگ شدم تا وقتی که مثلا سگ یا گربه صداش بلند نباشه کسی کاری نداره

تبریز هم عموما همینطوره

ولی در کل به همسایه هم بستگی داره مثلا بعضیا هستن که به صدای کم هم حساسن و گیر میدن

مثلا همسایه خواهرم اینا اینقدر به سر و صدا حساسه که اینا حق ندارن با کفش یا دمپائی تو خونه خودشون بگردن که آقا اذیت نشه یا بعد از ساعت ۱۰ شب باید سکوت کامل رعایت بشه

بنظرم برای همسایه ها ازار دهنده هس بخصوص که مجتمعی مجتمع روبه رویی ما تا زه اپارتمان خودمون نه ؛بنده خدا عشق حیوانات بود کم مونده بود باغ وحش تاسیس کنه یه مدت تراسش پر مرغ عشق و ...بود حالا صدای اونا خوب بود یه مدت سگ اورد صداش کلا میومد واقعا هم ازار دهنده بود دیگه شاهکار اخرش یه مدت خروس اورده بود خداروشکر دیگه گویا با حیوانات قهر کرده یا خونش جا به جا کرده صدا نمیاد