2777
2789
عنوان

حس بعد عقدددد چرا اینجوریهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 37 پست
سرشو اورد بالا نگات کنه نخورد تو دماغت قصد مسخره کردن نداشتم اولین چیزی که اومد تو ذهنم وقتی که گفتی ...

افکارت کجاها میره واقعا

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

فقط از بدبختی و کتک و خیانت بگید که جوونا رو‌ بترسونید از ازدواج😕

چشم بد دور باشه از خودتون و عشقتون

پایدار

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا خدایی این چه سر شبی دلم شوهر خواست

واقعا بهترین نصیبت بشه عزیزم 

شوهر واقعا خوبه مخصوصا اینکه برات ساندویچش هم بیاره 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

واقعا بهترین نصیبت بشه عزیزم شوهر واقعا خوبه مخصوصا اینکه برات ساندویچش هم بیاره

بله واقعا ممنون ولی من پیتزا دوست دارم

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

اغاز حسادت😒

زبون تلختو برای زندگی خودت نگه دار

فهمید پاک کرد

فک نکنید دیوونم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
سرشو اورد بالا نگات کنه نخورد تو دماغت قصد مسخره کردن نداشتم اولین چیزی که اومد تو ذهنم وقتی که گفتی ...

😂😂😂😂

رو صندلی بود من ایستاده 

فاصله داشتتتت😁

... 🤍🦋