2777
2789
عنوان

حس بعد عقدددد چرا اینجوریهههههه

572 بازدید | 37 پست

هی به همسرم نگاه میکنم میگم تووو الاننن شوهر منی؟؟ 

میگه خودت چی ؟ الان مال من شدی تموم؟😁

هی شناسناممو نگاه میکنم بیشتر باورم نمیشه

وقتی شناسناممونو گرفتیم بار اولی که اسمشو دیدم تو شناسنامم ،لحظه ای رو یادم افتاد که برای اولین بار دیدمش ولی اسمشو نمیدونستم،شبانه روز بهش فکر میکردم و اسمشو نمیدونستم و تو لیست کلاس میگشتم ببینم چه اسم نااشنایی میبینم و اخرشم اسم یه پسر دیگه رو فکر میکردم اسم همسرمه ، بعدم برای فهمیدن اسمش رفتم سر کلاسش ،ردیف اخر نشسته بودم منتظر بودم تا اسمشو بفهمم🥲 وقتیم فهمیدم انگار دنیارو به من داده بودن🥹

اولین باری که مکالممون از

سلام خوبین ؟

تبدیل شد به 

سلام خوبین ؟ چخبرا ؟

و من ذوووققق زده ازینکه واییییییی این پسره ازم پرسید چخبرااااا 🥹

اولین باری که باهم هم قدم شدیم و من داشتم فکر میکردم چقدر ارومه و قشنگ صحبت میکنه  

و گاهی که من حرف میزدم و با لبخند هی به زمین نگاه میکرد و گاهیم نگاهشو میاورد بالا و چشم تو چشم میشدیم و خیلی قشنگ لبخند میزد 🥲

بار اولی که باهم رفتیم بیرون و حواسم پرت بود و سرمو که اوردم بالا ،دیدم خیره نگام میکنه و قند تو دلم اب شد 🥲

زمانی که تو کتابخونه رفتم بالای سرش و وقتی سرشو اورد بالا و نگام کرد من انقدر غرق نگاهش شده بودم که نفهمیدم چی داره میگه …

اینجاست که شاعر میگه:

حواسم نبود و نفهمیدم ،ناگهان دیدم عاشقت هستم

حواست نبود و نفهمیدی در همان یک دم ،دل به تو بستم 🥲

... 🤍🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شیرین🥰🥰🥰

زندگیتون پر از عشق...آمین خدا کنار آرزوهای دونفرتون😍😍😍

لحظاتتون پر از محبت و احترام😍😍😍

و کلی کلی کلیییی خوشحالی و آرزوهای قشنگ بدرقه راه قشنگ زندگیتون 😘😘😘

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

انشالله خوشبخت بشید عزیزم خوشبحالت ک کراشت شوهرت شد انشالله عشقتون پایدار

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

سرشو اورد بالا نگات کنه نخورد تو دماغت قصد مسخره کردن نداشتم اولین چیزی که اومد تو ذهنم وقتی که گفتی سرشو گرفت بالا نگاه کنه اینکه خوردبه دماغت من دردم گرفت از تجسمش 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

این عاشقانه هارو ذخیره کن برا شازده دوماد عزیزم😂

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

وایییی خدااااا من بیشتر از تو ذوق کردمممممم🥹

پایدار باشید🫠✨

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨