2777
2789

من تقریبا یکماه پیش ۶۰۰سوت سکه پارسیان گرفتم ولی الان دقت کردم هولوگرام نقره ای رنگ نداره و از طلا فروش هم خریدم ب نطرتون تقلبیه؟ !ناراحتم ولی فاکتور فروش هم ندارن ک بخام ازش شکایت کنم 

نه عزیزم  حتما این نیست که هولوگرام نداره تقلبیه من هر ماه پس اندازمو سکه پارسیان میخرم ولی نصف سکه هام هلوگرام ندارن از یه طلافروش میخرم ب خودش هم میفروشم مطمئن هست ببین سکه های قدیمی تر هولوگرام نداره بیشتر جدیدا دارن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم حتما این نیست که هولوگرام نداره تقلبیه من هر ماه پس اندازمو سکه پارسیان میخرم ولی نصف سکه ...

ندارم سکه دیگه، فقط دوستم ۱۰۰سوتی بهم کادو داد چندوخت پیش که اون هلوگرام داره ، حالا نمیدونم سکه ای ک خریدم رو ببرم بفروشم ب خودش یا نگهش دارم چون میگم شاید زیر بار نره بگه تقلبیه منم تا زمان زیادی نگذشته حقمو بگیرم ازش

ندارم سکه دیگه، فقط دوستم ۱۰۰سوتی بهم کادو داد چندوخت پیش که اون هلوگرام داره ، حالا نمیدونم سکه ای ...

میتونی ببری بهش نشون بدی عوضش کن با یه هولوگرام دار 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️