2777
2789

تو یک گروهی بودم همه از صبحونه دادنشون تعریف میدادن منم گفتم تا حالا به شوهرم صبحونه ندادم اون ساعتی که میره من خوابم اصلا 

یه جوری تعجب کردن انگار که کار خلاف کردم 

یعنی یک مرد گنده نباید بتونه واسه خودش دوتا تخم مرغ سرخ کنه یا پنیرو از یخچال برداره؟ 😐

یه جوری تعجب کردن و گفتن ما حتماااا باید بیدار شیم به شوهرمون صبحونه بدیم که من هنگ کردم 🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من برا خودمم زورم میاد

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدم

شوهرت اعتراضی نداشته تا حالا؟ بچه داری؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من برا خودمم زورم میاد

همون دیگه 

خودمم صبحونه نمیخورم

بحث صبحانه دادن نیست

موضوع همراهی کردنه

این خیلی قشنگه که صبح ها همراه همسرت بیدار بشی و موقع رفتن سر کار بدرقش کنی

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم