2777
2789

تاپیک برای یه آشناست لطفا راهنماییش کنید ممنون میشم الان پیشم نیست اما فردا ببینمش نظراتونو نشونش میدم 

این دختر خانوم با یه آقا پسری ۵ سال دوستن و همدیگه رو میخان آقا پسر چند بار رفته خواستگاری اما خانواده دختره گفتن نه حتی نزاشتن که بیان خونشون ایناهم بشدت همدیگه رو میخان

خانواده دختر ( مامان دختره به پسره گفته بوده برو سربازی بیا حالا ) پسره هم بخاطر دختره رفته سربازی و آخرای خدمتشه 

حالا نیخاد یکاری رو شروع کنه ( کارگاه بزنه ) 

اما دوتاشون میترسن باز پسره بیاد جلو خانواده دختر نزارن ( داداش دختره قبلا با همین آقا پسر رفیق بوده و وقتی اومده خواستگاری خواهرش باهم قهرن ) داداشش هم گفته من نمیزارم اینا ازدواج کنن 

دختره هیچ اختیاری از خودش نداره و خیلی محدوده 

دعایی چیزی هست بخونه برای اینکه خانوادش قبول کنن اینبار؟ اگه بلدید بگید حدا خیرتون بده کار خیره 

و اینکه بنظرتون دختره نره پیش دعا نویس که یکار کنه خانوادش قبول کنن ؟ 

✨زندگی کوتاهه، لاکمو بزنم بهتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت مخالفت خانواده دختر رو نمیدونم ولی تجربه ثابت کرده اینجور ازدواجا سر انجام نداره

علتش اینکه پسره بچه بوده پدرش فوت شده و از خودش ماشین یا خونه نداره پسره ۲۳ سالش 

نمد والا اما من چند مورد دیدم زندگیشون با دعا و... نابود شده حرف حساب خانوادش چیه؟اگه پسره کار و.. ...

داره اوکی میکنه میترسن کارگاه بزنه بیاد بعد باز بهونه بیارن این دوتا نابود میشن 

خب دلیل منطقی مخالفت خونواده دختره چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقدر نامردن خدایا بذار به هم برسن همو دوس دارن جوونن

میگن ماشین و خونه نداره 

لوازم جهازش هم پسره تکمیل کرده