2777
2789
عنوان

هفته پیش بدترین روزای زندگیم بود

133 بازدید | 11 پست

یه مدت بود تو افسردگی دستو پا میزدم.تا اینکه هفته پیش اود کرد و بهم پنیک دست داد.همش گریه میکردم بی قرار بودم انگار کرم تو مغزم بود نمیدونم حالمو چه طوری توصیف کنم بفهمید .آرزوی مرگ داشتم.دنیا برام پوچ و بی معنی شده بود انگیزه نداشتم.تا اینکه رفتم پیش روانپزشک بهم ۳تا دارو داد آسنترا لیتیوم گاباپنتین.هفته اول یکم عوارض داد ولی میگن بعد دوسه هفته داروها اثر میکنه خوب میشم.شمام انرژی مثبت برام بفرستید لطفا

ایشالا که به زودی سلامتی کاملت رو به دست بیاری 

بهت یوگا رو پیشنهاد میکنم در کنترل حملات پنیک خیلی موثره 

و جسارتا عود درسته اود اشتباهه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

ایشالا که به زودی سلامتی کاملت رو به دست بیاری بهت یوگا رو پیشنهاد میکنم در کنترل حملات پنیک خیلی مو ...

ممنون عزیزم انشالله.خدا افسردگی که من داشتمو نصیب دشمن آدم نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز حتی اگه یه ماه هم جواب نداد ناامید نشو ادامه بده، اگه دو سه ماه خوردی دیدی بهتر نشدی به دکترت بگو عوضشون کنه، منم اسنترا و گاباپنتین میخورم، خیلی حالم بهتره باهاشون

ان شا الله عزیزم خدای رویداد های محال هر چیزی رو که ازش میخوای بهت بده و سلامتی کاملت رو هم عزیزم   

قرآن گوش بده دوست خوبم تا افسردگیت ان شا الله بره و به خودش توکل کن ان شا الله افسردگیت کامل از بین میره عزیزم

( خدا خدای رویداد های محاله هر چی رو از ته دل ازش بخوای بهت میبخشه دعا کن برای خودت عزیزم منم دعات میکنم ب زودی زود خوب شی

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.               نظر من فقط برای اسی لطفاً کسی ریپلای نکنه با تشکر.  فقط بانوان نظر بدن

عزیز حتی اگه یه ماه هم جواب نداد ناامید نشو ادامه بده، اگه دو سه ماه خوردی دیدی بهتر نشدی به دکترت ب ...

خداروشکر انشالله همیشه خوب باشی.من حاضرم تا آخر عمرم این داروها رو بخورم دیگه اون حالی که داشتم برنگرده.افسردگی آدمو فلج میکنه

عزیزم منم آسنترا مصرف میکنماز وقتی مصرف میکنم ۱۸۰ درجه حالم بهتر شده شکر خداتو هم خوب میشی فقط به هی ...

خداروشکر عزیزم.انشالله همه کسایی که به افسردگی دچارن سریع خوب شن.خیلی وحشتناکه.برای من که اینجور بود