2777
2789
عنوان

دخترم باباشوباخاک یکسان کرد

281 بازدید | 16 پست

کلاس اولیه تومدرسه معلمشون تشویقش کرده چون تااینجابچه باهوشی بوده بعدمن به باباش تعریف میکردم که دخترمون باهوشه واینا شوهرم برگشت گفت خوب به من رفته دیگه دخترمم باحالت تعجب روکردبه باباش گفت مگه توباهوشی !!!🤣🤣🤣انقدرخندم گرفته بود شوهرم دیگه ساکت شد🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها به شوهرم میگن کچل ساکت شو.... این همه بدو بدو از دهن خودمون برمی‌داریم بزاریم برای اینا 🥴

ای بابا نه این هوای باباشوداره ولی فک کنم باباشوباهوش نمیدونه نمیزاره کسی به باباش بی احترامی کنه

خوب بچه از روی سادگی خودش این حرف و زده وگرنه قصدش بی احترامی ویا بی ادبی نبوده،

آره دقیقا چیزی که به ذهنش اومدوگفت حتی باباشم ناراحت نشد کلارک نمیدونم به کی رفته من خودم اپصلااینجورنیستم

خیلی خوبه که ازش تعریف کردند و دخترت باهوش هست اما نباید اجازه بدی گستاخ بشه ... باید اخم میکردی و بهش میگفتی که آدم با بزرگ‌ترش اینجوری صحبت نمیکنه ... 

اگر شما چیزی نگید فردا روز که بزرگتر بشه روبه روی شماست .... 

مثلا همین دختردایی من اوایل به شیرین زبونی هاش می‌خندیدیم .. اون موقع ها خب درکی از بعضی از حرفاش نداشت  ... الان خیلی پررو شده و اصلا بزرگتر حالیش نیست و هرچی از دهنش دربیاد به بزرگ‌ترش میگه و اگر دعواش کنی تهش میگه دوست داشتم ... خب این خوب نیست چون بعدا نمیشه کنترلش کرد ... الآنم هرچقدر مادرش دعوا می‌کنه فایده ندارد... اون زمان که باید اخم میکردی و دعوا میکرد نکرد 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

خیلی خوبه که ازش تعریف کردند و دخترت باهوش هست اما نباید اجازه بدی گستاخ بشه ... باید اخم میکردی و ب ...

اتفاقا بهش گوشزدمیکنم ۱تفاقامعلمش تعریف میکنه بچه خوبیه فقط بعضی وقتاخیلی رکه درست برعکس خودمه همه ام میگن اصلابه خودت نرفته