⛔️✖️ کمبت فایتر زامبیسم مورتال زندگیتون کیستند ؟؟؟؟ ✖️⛔
●●● من دردودل و صحبت و گفتگویی و پاسخگویی و مشورتی و راهنمایی یادداشت میکنم و مینویسم منظورم کل هشتاد میلیون جمعیت ااییرراانن 8️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ نیستش و این عنوان رو از همون گیم کامپیوتری و پلی استیشنی معروفی که شاید بشناسید آوردم از ((●ممووررتتاالل●ککممببتت●)) بنظر من این اصطلاح برای افرادی که داریم و هستن اما انگار نداریم و نیستن و استیبیلیتی و تثبیتی ندارن یعنی همیشه مثل افتابپرست و بزمچه ششصد رنگ میشن و تعویض و جایگزین میشن و شیطان و زامبی هستن و زندگیهامونو ججههننممم میکنن استفاده میشه که بعنوان [[[ فامیل // بستگان // مادر و مامان // پدر و بابا // مادربزرگ و پدربزرگ // عمه // خاله // عمو // دایی // شوهر // همسر // دوست و رفیق // همسایه // ووووو •••••• ]]] هستن ممااا و ششمماا هیچوقت اونارو نخواهیم شناخت چون استدلالتون و توجیه و سفسطه و مغلطه و تفسیر و توصیح و تشریحمون از این افراد اینه که اینا غریبه و ناشناس نیستن و سرپرست و پرستار و نگهبان و پشتیبان و اسپانسر و ساپورتر و بادیگارد و سکیوریتی مون هستن درحالیکه توی هیچکدوم از مصیبت و مشقت و مخمصه و فلاکت و نکبت و الاخون و والاخونی و دنگ و فنگ و ورشکستگی و دلشکستگی و بی معیشتی و مستضعفی و مضیقه مثل سیل و زلزله و کوویید نوزده و کرونا و تصادف و ویلچرنشینی و کسالت و رنجوری و فووت و درگذشت و طلاق و زایمان و ازدواج ووووو •••••• زندگیمون نبودن و نیستن و پشتمون رو تخلیه میکنن و میشینن و تماشا میکنن و تخمه میشکنن و اصلا هیچ کمکی و امدادگری و استعانت و دستگیری و مواسات و مددی نمیکنن و صرفا بازیگر و اکتور و ارتیست بالماسکه و صورتکی مترسکی پوچ و پوشالی هستن و فقط قمپز درمیکنن و دبدبه کبکبه و قولدورم و مولدورم میکنن و کلی از شکنجه و زجرکشی ها از اینا نشات و ریشه میگیره و توی قلبهای سنگی و کلوخی و گدازه ای بتنی و سیمانی شون افراد پیسکولوژیکی و سادیسمیکی و خودشیفتگی هستن چون یسری نتیجه و اختتام هایی از از تشویش و قشقرق و فتنه و اغتشاش و شورش ها توی زناشویی ها و لغو و کنسل عروسی و خواستگاری و طلاق و شکست عشقی و زندانی و متهم شدن و یتیم شدن و فووت و درگذشت و چاپییدن و قاپییدن و قاراشمیشی و بل بشویی ها ووووو •••••• رو این افراد تاکسیکک و مسمومی سوییچ کیلیک استارت و افتتاح و تاسیسش رو میزنن و از هیچ کمیته و مؤسساتی و سیستمی و کمپینی و دادگستری و کلانتری و بازداشتگاهی تنبیه و توبیخ و گوشمالی و پونیشمنتی و چاستدایزمنتی نمیشن و نمیگیرن هههههییییی !!!! ●●●