2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکترم گفت تا آخر شیر دهی نمیشی اما در ۴ ناهگی و ۸ ماهگی و ده ناهگی دخترم شدم و بعد ده ماهگی هم مث ...

پس فکرکنم برا منم اینطوری باشه تا وقتی بچه شیر بدم نشم

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪

شیر خودمو میدم هشت ماه بعد از زایمانم پریود شدم،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

من شنیده بودم تا شیر بدم نمیشم 

البته یه جا خوندم ،شیر دادن منظم 

اولی شش ماهش بود حدودا 

دومی خیلی زود شدم 

تا فک کردم دیگه از خونریزی زایمان پاکم ،یکی ،دو هفته بعد 

بچه ی من چندروز دیگه ۷ماهش میشه

خوب طبیعیه،میگن تا دوسالگی هم طبیعیه،فقط مواظب باش باردار نشی،من سر پسرم باردار شدم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
خوب طبیعیه،میگن تا دوسالگی هم طبیعیه،فقط مواظب باش باردار نشی،من سر پسرم باردار شدم

وای یاخدا ، بعد چجوری فهمیدی ؟ چون پ نمیشی میگم

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪