2777
2789
عنوان

همش ترش میکنم چیکار کنم

60 بازدید | 11 پست

دکترم رفتم آندوسکوپی هم انجام دادم هیچ مشکلی نداشته معدم ولی همش ترش میکنم  

قرص فاموتیدین داده بود چند ماهی خوردم بعد گفت نمیخواد دیگه بخوری خوبی ولی من خودم میخورم چونکه تا قرص نمیخورم ترش میکنم چیکار کنم دیوونه شدم

همیشه بد هر غذا ی لقمه نون خالی بخور دیگه ترش نمیکنی 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

منم مثل شما بودم دو تا قرص نجاتم داد یکی کلیدینیوم سی و یکی شاید ربطی نداشته باشه ولی دکتر معدم تجویز کرد شبی به دونه الپروزالام نیم.

البته من اس امپرازول هم مارک ازونیوم مرتب میخورم

ینی زیر یک هفته خوب شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ امتحانش میکنم

اره امتحان کن جواب میده 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

آب زیاد بخورین 

میوه ها رو دو ساعت  قبل از ناهار بخورین 

غذاهای ملین مثل خورش الو بخارا و انجیر خیسونده مصرف کنین 

نوشابه چای و پیاز رو حتما حدف کنین 

پودر موسیلیوم مصرف کنین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

منم مثل شما بودم دو تا قرص نجاتم داد یکی کلیدینیوم سی و یکی شاید ربطی نداشته باشه ولی دکتر معدم تجوی ...

کلیدینیوم سی منم میخوردم قبلا خوب نشدم الانم گاهی اوقات که خیلی ترش میکنم میخورم

امپرازول دکتر من گفت خیلی بده نخورش

کلیدینیوم سی منم میخوردم قبلا خوب نشدم الانم گاهی اوقات که خیلی ترش میکنم میخورمامپرازول دکتر من گفت ...

یه دوره بخوری درمان میشی دائم ش خوب نیست اتفاقا فاموتیدین خیلی بدتر امپرازول هست.

حالا اینا که من گفتم و به دوره مصرف کن. من نابود شده بودم سر ترش کردن

غذاهای سرخ شده و چرب نخور 

فست فود خیلی کم کن

قبل سیرشدن دیگه غذا نخور

بلافاصله بعد غذا خوردن نخواب

قهوه و کافی میکس و ...خیلی کم کن

وعده های غذاییتو کم حجم کن

سر وقت غذا بخور  

سعی کن به پهلوی چپ بخوابی