2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا کسل کننده نبود تنها فیلمی بود وهست که چند بار دیدم بابازی خوبه حاتمی اولین بار ۹ سال پیشتو اتوبوس دیدم من اصلا تو ماشین واتوبوس نمیتونم چیزی ببینم اما اسنقدر برام جذاب بود که تا اخرش محو فیلم شدم

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

اره اون مرتیکه بیشعور خیلی عوضی بود

پس اون چکایی که شوهر اولش بهش داده بود چی شد؟؟

چون نه باهاشون خونه اجاره کرد نه پولی برا خرج کردن داشت

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
اصلا کسل کننده نبود تنها فیلمی بود وهست که چند بار دیدم بابازی خوبه حاتمی اولین بار ۹ سال پیشتو اتوب ...

خب سکانسای تکراری زیاد داشت وگرنه فیلم خیلی آموزنده ای بود ،کاش از این فیلما زیاد تولید بشه تا خانوما مخصوصا دخترامون آگاهتر بشن

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

[QUOTE=398254247]خب سکانسای تکراری زیاد داشت وگرنه فیلم خیلی آموزنده ای بود ،کاش از این فیلما زیاد تولید بشه تا خانوم ...[/QUO

اما بیشتر خانواده ها اگاه تر باید بشن با دیدن این فیلمها یا برای دختراشون سخت نگیرن تا کمبود محبتنگیرن بیشتر کسایی که بزه کار میشن بخاطر جو بد خانوادگی

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد