من نمیفهمم مدیر و معلما هرکاری عشقشونه بیرون مدرسه میکنن ولی با بیرون رفتن بچه هاام کار دارن بابا ول کنید توی مدرسه ی شما باید قوانین مسخرتونو رعایت کنن
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
دروغ میگه میخواد از زیر زبونت بکشه که تو بودی یا نه بگو یه بار دیگه جلو راهمو بگیری با خانواده ام و ...
نه معارفو خیلی دوست دارم حتی همین رشته می خوام ادامه تحصیل بدم،مامانش زنگ مامانم زده که کار بچت خیلی زشت بوده و .....مامانمم گفته ....این کارا نمی کنه خوابه تا بعد ازش بپرسم
اینجا شرایط فرق داره زیر نظر رهبره مدرسه،همه چادری و معتقد ان این دختره به اجبار خانوادش اومده و با ...
خوب کسی ک ب زور خانوادش اومده هیچوقت موفق نمیشه همون بهتر ک زودتر بره هم خودش عذاب نمیکشه هم جوخراب نمیشه اینبارم ب شما گفت بگو من نگفتم ولی ی بار دیگ بیای طرفم و حرف بزنی میرم ب مدیر میگم و ابروتو میبرم بگو دنبال این نباش کی گفته دنبال این باش دورو نباشی
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️