2777
2789

بله وقتی به خدانزدیک باشی اتفاق میوفتع

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیدار شدی؟چند نفرو میشناسی بیدار شده باشن بنظرت تعداد این اذما زیاده؟

بله زیادن ک میشناسم اما ترجیح میدیم سرکله توکار خودمون بزنیم علم معنوی و چاکرا کار هرکسی نیس

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
کی برات اتفاق افتاد چطور فهمیدی توضیح میدی؟

زمانی ک خودم خواستم اول تغییرات درون خودم بود شناخت خودم علایق خودم و بعد رسید ب مرحله نعنوی و بیداری چاکرا 

استاده دیگه استاد متافیزیک

بله منم خودم ک بیداری معنوی تجربه کردم ب شخص میگم کار هرکسی نیس

ببین تا 40 روز سعی کن گوشت و هرچی مربوط به حیوانات هست نخوری، مثل شیر و پنیر و ماست، مرغ و ماهی

و اعمال بعد از نماز صبح و نماز مغرب رو مواظبت کن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
میشه بپرسم چطوری؟ شما از طریق ترک گناه و مراقبه رسیدید یا راه های دیگه

پاکسازی چاکراه ترک گناه و اعمال خودشون