همیشه یه حسی بهم میگفت تو روز عروسیم قرار زشت بشم مدیونید فک کنید زشت شدم😒حالا جدای از بیریخت شدنم فک کنید رفتیم رسیدیم ورودی عمارت میکاپ من ماسیده شوهرمم جوش میزنه ک انقد هزینه کردم چرا ماسیده خلاصه رسیدیم سه تا گروه فیلم برداری بودن دوتا آقا یه خانوم دوتا اقای دیگ ک هلی شاتی هدایت میکردن خانومه ب من گفت عزیزم شنلتو در بیار این اقا از راه رسیده یعنی چی چرا؟ کجا در بیاری ؟شنلتو در نیار😅😅بعد خانومه با حالت تمسخر گفت باشه حالا واسید یه عکس ازتون بگیرم عکس . گرفته حالت صورتش انقد خنده دار بود فک کنم دارک ترین زوج فیلم برداریش بودیم نشون شوهرم داده انتظار داشت شوهرم بگه این چ عکسیه بابا شنلتو در بیار زشت شد عکس خراب شد یهو برگشت گفت اقا عالیه همین مدلی بمون 😅😅😅😅خلاصه ما دوساعت چند نفری نشسته بودیم این اقارو راضی میکردیم ک بابا نمیشه فیلم برداره کم مونده بود بگه من چشامو میبتده خیالت راحا خلاصه هرچی فرمالیته عشقولانه وحرکات چرخشی و بوسه و ... حذف کرده بودن😅😢😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!